Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen deltar på Trivelsseminaret

H.K.H. Kronprins Haakon er en av talerne når Trivselsleder arrangerer sitt årlige seminar 7. mars.  Akkreditering innen 6. mars.

Pressemelding fra arrangøren:

Målet for seminaret er å inspirere, engasjere og gi faglig påfyll til hundrevis av lærere og trivselslederansvarlige fra hele Norge.

- Vi er veldig stolte over at H.K.H. Kronprins Haakon ønsker å delta på årets Trivselsseminar. For oss betyr bidraget fra Kronprinsparets Fond mye for den jobben vi gjør med Trivselsprogrammet for økt aktivitet og inkludering i barne- og ungdomskolen, sier salgs- og markedsansvarlig i Trivselsleder Tommy Bottenvik.

Trivselsleder er Skandinavias største program for aktivitet og inkludering i barne- og ungdomskolen, og brukes av flere enn 1 100 skoler i Norge, Sverige og Danmark. Gjennom programmet legger mobbefrie trivselsledere til rette for økt aktivitet i storefriminuttene. Siden 2011 har Trivselsseminaret inspirert og motivert over 1,400 lærere og trivselslederansvarlige fra hele landet. Populære foredragsholdere innen motivasjon, ledelse, læring og helse, samt nyheter og aktiviteter gir deltakerne kompetanse og nye ideer til hvordan de kan få enda mer ut av Trivselsprogrammet på sin skole. I år forventer Trivselsleder over 400 deltakere til seminaret.

Kronprinsparets Fond er stolt samarbeidspartner til Trivselsleder og bidrar blant annet med økonomisk støtte, kompetanse- og prosjektbidrag, samt profilering og tilgang til ulike nettverkssamlinger.

Akkreditering

Presse som ønsker å dekke Kronprinsens besøk, bes om å melde sin interesse til Irene Løken Lystrup, daglig leder for Kronprinsparets fond, på tlf 412 87 656 eller irene@kppfond.no, innen 6. mars kl 18.00.

 

03.03.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter