Hopp til hovedinnhold

Ung i Norge - Et møte med Kronprins Haakon: Akkreditering

Mandag 14. mars klokken 09.00 holder H.K.H. Kronprins Haakon foredraget "Ung i Norge" for skoleelever på Nobels Fredssenter. Akkrediteringsfrist 11. mars kl. 12.00.

Pressemelding fra arrangøren:

Mandag 14. mars får elever fra tre skoler i Oslo en annerledes skoledag på Nobels Fredssenter. De får møte H.K.H. Kronprins Haakon og høre hans foredrag «Ung i Norge». Elevene vil også få gi sine innspill til Norges fremtidige konge om hvordan de opplever å være ung i Norge i dag. 

Kronprins Haakon besøker Nobels Fredssenter mandag 14. mars med et foredrag om hvilke muligheter og utfordringer vi som samfunn står overfor i dag.Tilhørerne er fire skoleklasser fra Hartvig Nissen, Hellerud og Nydalen videregående skoler. Etter foredraget skal klassene gjøre gruppearbeid, som de presenterer for Kronprinsen.

- Jeg er stolt over å kunne tilby dette foredraget til Oslo-elever og takknemlig for at vi har et kongehus her i Norge som ser viktigheten av å kommunisere med ungdom, sier Nobels Fredssenters direktør Liv Tørres.

Akkreditering

Arrangementet varer fra kl. 09.00 (Kronprinsen ankommer presis kl. 09.00) til 11.00 og pressen er velkommen til å være til stede. Akkreditering er nødvendig. Forespørsel sendes til: ibr@nobelpeacecenter.org innen fredag 11. mars kl. 12.00.


Fakta om Nobels Fredssenters skoleprogram

  • Nobels Fredssenter tar imot omtrent 800 skolegrupper i året. Ambisjonen er at alle skoleelever i Oslo skal besøke Nobels Fredssenter minst en gang i løpet av sin skoletid.

  • Tre faste museumspedagoger er ansatt ved senteret. De vi utvikler undervisningsopplegg til våre faste og skiftende utstillinger, knyttet til de ulike trinnenes kompetansemål.

  • Skolebesøk på Nobels Fredssenter er gratis. 

 

 

10.03.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Relaterte lenker