Hopp til hovedinnhold

#VIBROdebatt

DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessen er til stede på #VIBROdebatt 31. mars. Akkrediteringsfrist 31. mars klokken 12.00.

Pressemelding fra Kronprinsparets fond:


Ungdomsorganisasjonen VIBRO inviterer til debatt om ungdom, utdanning og entreprenørskap på Sentralen i Oslo torsdag 31. mars kl. 18.00. Både H.K.H. Kronprins Haakon og H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit vil være til stede under debatten.

- Vi er veldig glade for at både Kronprinsen og Kronprinsessen ønsker å være til stede, dette viser deres store engasjement for ungdom og er med på å løfte dette viktige temaet i samfunnsdebatten, sier VIBRO-gründerne Fredrik Mosis og Yvan Bayisabe.

#VIBROdebatt skal være en arena hvor både ungdommer og voksne får kunnskap, inspirasjon og kan komme med sine meninger. I den første debatten som arrangeres denne uken, blir paneldeltakerne utfordret på hvorvidt dagens utdanningsløp stimulerer til at ungdom velger å bli gründere. Burde vi gjøre noe annerledes? Fokuserer man på å utvikle sosiale entreprenører i skolen, som også er bevisste på de sosiale og miljømessige aspektene ved sin næringsvirksomhet? Hvilke utfordringer støter unge entreprenører med flerkulturell bakgrunn på og hvordan kan man jobbe rundt disse?

Første debatt samler følgende paneldeltakere:

  • Siv Elin Dammen, daglig leder i Ungt Entreprenørskap
  • Jeanett Sandmo, strategiansvarlig for gründerdivisjonen i Innovasjon Norge
  • Odd Christoffer Hansen, næringslivsleder med lang erfaring fra McKinsey & Company
  • Nassima Dzair, gründer av InterBridge
  • Shafi Adan, gründer av Zoopit

Under debatten blir det også visning av en ny episode fra VIBROs dokumentarserie Nye Forbilder, som forteller gründer Shafi Adan sin historie.

#VIBROdebatt

Tema:     Ungdom, utdanning og entreprenørskap
Dato:      Torsdag 31. mars 2016
Kl.:          18.00-20.00. Dørene åpner kl. 17.00 og det blir lett servering
Sted:       Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

#VIBROdebatt er et åpent arrangement, ingen påmelding.


Kontaktpersoner:

Ena Jugo, markedsansvarlig i VIBRO, telefon 979 39 835

Presse som ønsker å dekke debatten må akkreditere seg innen torsdag 31. mars kl. 12 til Irene Lystrup irene@kppfond.no  30.03.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Relaterte lenker