Hopp til hovedinnhold

SmartPrat ved Fyrstikkalleen skole

H.K.H. Kronprins Haakon holder foredrag om "Verden og vi" under SmartPrat ved Fyrstikkalleen skole (F21) 25. april. Akkrediteringsfrist 21. april.

Pressemelding fra arrangør:

Mandag 25. april kommer H.K.H. Kronprins Haakon for å holde foredrag om ”Verden og vi” til elever ved F21. Foredraget går inn i det elevdrevne konseptet SmartPrat som skolen har hatt siden 2014.

Kronprinsen vil snakke om både muligheter og utfordringer vi som samfunn står overfor i dag. Elevene vil få høre om alt fra lange linjer i verdenshistorien til frafallsproblematikken i den videregående skolen.  

SmartPrat har hentet sin grunnide fra TED. Vi inviterer eksterne foredragsholdere som disponerer midttimen på skolen. SmartPrat er drevet for og av elever på videregående skole. Vi ønsker at SmartPrat skal gi elevene ideer til hvordan deres talenter kan brukes for videre valg i livet. Gjennom SmartPrat ønsker vi å gjøre elevene klar over de muligheter som finnes og gi dem verktøy til å utnytte sitt potensial. SmartPrat skal gi elevene mulighet til å møte personer som inspirerer og utfordrer. Gjennom SmartPrat ønsker vi å gi elevene en utvidet bokhylle der de kan få møte nye tanker og ideer som igjen skaper nye ideer for fremtiden.

SmartPrat ønsker å dele sin kunnskap, derfor filmer vi presentasjonene og streamer dem live på nett. Produksjonen av SmartPrat blir gjort av elever på Media- og kommunikasjonslinjen ved skolen. I hele produksjonen står elever sentralt for både å plukke ut foredragsholdere og presentere dem for elevene på skolen.

Foredraget starter klokken 12.40 og varer i 40 minutter.
Vi ser frem til besøket og gleder oss til å dele opplevelsen med flere.
SmartPrat – Ideer og verktøy for fremtiden.

Akkreditering 

Frist for akkreditering fra pressen: Torsdag 21. april kl. 12.00.

Kontakt:

Erlend Skåltveit
Rektor
23 46 37 00 / 988 68 436

18.04.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter