Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen til NSOs landsmøte

H.K.H. Kronprins Haakon besøker Norsk studentorganisasjons landsmøte 22. april i anledning organisasjonens 80-årsmarkering. Akkreditering.

Pressemelding fra arrangør:

– Det er en stor ære for studentbevegelsen at H.K.H. Kronprins Haakon besøker årets landsmøte for å hilse. Vi ser frem til dette hvor studenter og høyere utdanning er tema, sier Therese Eie Lerøen, leder av NSO.

Under landsmøtet vil H.K.H. Kronprinsens tale ha tittelen “Med ansvar for fremtiden” hvor fokuset står på hva vi kan forvente av studenter, høyere utdanning nasjonalt og globalt og viktighetene av å engasjere seg.

– I år fyller vi 80 år. Studentbevegelsen har hatt en viktig rolle i demokratiet og samfunnsutviklingen gjennom årrekker og det skal vi fortsette med. Vi ser frem til et spennende landsmøte hvor ny politikk som vil prege høyere utdanning i flere år fremover skal diskuteres og vedtas, sier en stolt Eia Lerøen.

 

Akkreditering

For akkreditering og mer informasjon, kontakt informasjonsrådgiver Karsten Werner Nielsen, tlf 930 48 407, e-post karsten@student.no.

Sted

Thon Hotel Arena, Nesgata 1, 2004 Lillestrøm

18.04.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Relaterte lenker