Hopp til hovedinnhold

Beskyttere for TV-aksjonen

H.M. Dronning Sonja og H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit har sagt ja til å være beskyttere for årets TV-aksjon, som går til inntekt for Røde Kors. I den forbindelse vil de være tilgjengelig for pressen i Dronningparken mandag 25. april kl. 11.30. Akkreditering.

Pressemelding fra Røde kors:

Temaet for årets aksjon er: «Sammen får vi hjelpen helt frem».
Midlene skal gå til å hjelpe mennesker i krig og konfliktområder med livsviktige medisiner, helsehjelp, rent vann og mat. Røde Kors er mange steder den eneste hjelpeorganisasjonen som slipper til med humanitær bistand, og har gjennom lokale frivillige tilgang til dem som ellers ikke får hjelp.

Pengene skal gå til vårt arbeid i ni land hvor sivilbefolkningen i mange år har lidd under krig og konflikt: Syria, Libanon, Sør-Sudan, Afghanistan, Somalia, Myanmar, El Salvador, Guatemala og Honduras. Pengene går også til å hjelpe flyktningene som har kommet til Norge.

Program:

11.00   Pressen må være på plass

11.30  
Dronningen og Kronprinsessen ankommer og tas imot av president i Røde Kors Sven Mollekleiv og generalsekretær Åsne Havnelid

Fotomulighet på den røde benken til Røde Kors

Pressemøte

Akkreditering

Medier som ønsker å dekke dette må be om akkreditering til: pressevakt@redcross.no innen søndag 24. april klokken 18.00.

Oppmøte for pressen:Søndre inngang kl 11.00 (henvendelse til gardist på venstre side). Spør etter Lars Heltne.

For mer informasjon kontakt:

Mediehenvendelser:
Røde Kors’ pressevakt,
mobil: +47 94 87 29 99 
www.rodekors.no

 

 

21.04.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Relaterte lenker