Hopp til hovedinnhold

Demokrati under kryssild

H.K.H. Kronprinsen leder samtalen når Global Dignity og Nobels Fredssenter inviterer til seminar og paneldebatt torsdag 28. april kl. 17.30. 

Pressemelding fra arrangør:

Den verdensomspennende organisasjonen Global Dignity har sin årlige ledersamling i Norge 27.-29. april. I den forbindelse inviterer Global Dignity i samarbeid med Nobels Fredssenter til seminar om hvordan vi kan holde fast ved de grunnleggende menneskelige verdiene i en tid med polarisering, ekstremisme og konflikt.

Innledere er Sven Mollekleiv, styreleder i Global Dignity Norge og president i Norges Røde Kors, Lars Gule, førsteamanuensis ved Høgskolen i Oslo og Akerhus, Anine Kierulf, postdoktor ved Senter for menneskerettigheter og Pekka Himanen, Co-Founder i Global Dignity og professor i filosofi.

Etter innledningene blir det paneldebatt under ledelse av H.K.H. Kronprinsen, som er Global Dignity Country Chair for Norge. I panelet får Gule, Kierulf og Himanen selskap av Phuti Mahanyele, Executive Chairman, Sigma Capital og Global Dignity Country Chair for Sør-Afrika. Programmet avsluttes ca. kl. 19.00. NB! Programmet foregår på engelsk.

Arrangementet inngår i Nobels Fredssenters faste debattprogram. Arrangementene er gratis og åpne for alle.

 

Pressekontakt

Ingvill Bryn Rambøl, informasjonssjef ved Nobels fredssenter, tlf. 92 45 29 44, ibr@nobelpeacecenter.org

27.04.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Relaterte lenker