Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen til IL Hemings 100 års-feiring

Torsdag 16. juni kommer H.K.H. Kronprins Haakon til den offisielle åpningen av IL Hemings nye klubbhus. I år fyller klubben 100 år. Akkreditering.

Fra arrangørens pressemelding:

Idrettslaget Hemings nye klubbhus er ferdigstilt etter en byggeperiode på 15 måneder, og bare 2 år etter årsmøtevedtak om å iverksette prosjektering.

IL Heming er et av Norges største fleridrettslag med over 5.500 medlemmer, 8 aktive idrettsavdelinger, 33 fast ansatte og omsetning i 2015 på ca 60 mill kroner. I 2016 fyller idrettslaget 100 år og har en lang og ærerik historie som breddeklubb for barn og unge, og med enere som har bemerket seg i inn- og utland. Hemingbanen, som ble donert av Halvor Torgersen på Ris Hovedgård, har de siste 12 årene vært gjennom en rivende anleggsutvikling med 4 kunstgressbaner, friidrettsbane, hinderløyper, og ikke minst Nye Heminghallen, med innendørs tennisbaner, trampolinehall og treningssenter.

Høsten 2013 innså idrettslaget at klubbhuset fra 1968 hadde utspilt sin rolle, og at det trengtes et nytt og større hus, med nye og flere garderober, større forsamlingsrom, mer lager og flere kontorer. En idé ble unnfanget om nytt klubbhus som jubileumsgave fra og til klubben i jubileumsåret 2016. Tiden var knapp, men ved god hjelp av støttespillere, bl.a. Vedal Prosjekt, er huset reist innenfor budsjett og til avtalt tid.

Offisiell åpning skjer med store og små Heming-medlemmer, bidragsytere, politikere og ikke minst H.K.H. Kronprinsen til stede.

Program fra kl 17:00

- Åpning, med taler og snorklipp
- Omvisning, åpent hus
- Servering
- Oppvisningskamp 5’er Fotball med «Heming All-stars» (VM-/OL-deltakere i ulike idretter)

 

Akkreditering

For akkreditering og mer informasjon, kontakt Einar Eide-Fredriksen, daglig leder i IL Hemning, einar@heming.no, tlf 926 35 045.

De som ønsker å dekke åpningen må akkreditere seg innen 16. juni klokken 12.00. Oppmøte senest kl 16:45.

14.06.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter