Hopp til hovedinnhold

Lesestund i Dronningparken: Presseinvitasjon

Som en del av Jubileumsparken har lysthuset i Dronningparken blitt til Leselysthuset - et lite bibliotek med barnelitteratur. H.K.H. Kronprinsessen besøker Leselysthuset mandag 20.06.2016 klokken 11.30.

I forbindelse med markeringen av jubileet Kongepar i 25 år, har Slottsparken blitt Jubileumsparken med mange aktiviteter.

Parkbibliotek

Hver torsdag klokken 11.00 - 17.00 sommeren gjennom vil det være mulig å låne med seg en bok fra Leselysthuset og lese den i parken. I Leselysthuset finner man for det meste barnelitteratur. Det er Deichmanske bibliotek som er samarbeidspartner på prosjektet. 

Førstkommende mandag vil Kronprinsesse Mette-Marit besøke Leselysthuset sammen med en 6. klasse fra Møllergata skole. Kronprinsessen ankommer klokken 11.30 og hilser på klassen. Deretter vil hun gå inn i Leselysthuset og finne en bok som en av formidlerne til Deichmanske bibliotek vil lese høyt fra for både Kronprinsessen og elevene.  

I tillegg til Leselysthuset er det satt ut bokbytteskap på ulike steder i parken. Alle er velkomne til å lese i bøkene. Liker du en, kan du ta den med deg - og kanskje legge en annen bok inn i skapet til glede for noen andre.

Akkreditering

Presse som har lyst til å være med på denne lesestunden bes møte opp ved Søndre inngang senest 11.15 og om å akkreditere seg til christian.lagaard@slottet.no innen utgangen av fedag 17.06 klokken 13.00.

 

 

15.06.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter