Hopp til hovedinnhold

Kronprinsparet besøker Kragerø. Akkreditering

Deres Kongelige Høyheter Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit besøker Kragerø 31. august 2016 i anledning byens 350-årsjubileum. Akkrediteringsfrist 26. august klokken 12.00.

Pressemelding fra Fylkesmannen i Telemark:

Kragerø kommune skal presentere sin allsidighet den dagen, med kontrastene mellom by- og øyliv, mellom de fastboende og turistene, mellom tradisjon og utvikling – og ikke minst vise noe av det mangfoldige kulturlivet kommunen har å by på.

Kragerø har 10600 faste innbyggere, 450 holmer og skjær – og ikke minst 4000 fritidsboliger. Dette gir kontraster og mangfold!

Kronprinsen og Kronprinsessen skal besøke institusjoner som Kragerø Kunstskole, få presentert deler av kulturskolens og skolens kulturprogram fra jubileet og delta på et spennende arrangement i sentrum. Blant annet skal alle sjetteklassingene i Kragerø fremføre utdrag av «Historisk vandring»

Det kongelige følget skal deretter legge ut på tur i skjærgården, med Jomfruland som mål. Der presenteres planene for Jomfruland nasjonalpark, og Kronprinsparet skal vandre over øya sammen med representanter for nasjonalparkprosjektet og den lokale velforeningen.

Kragerø kommune og Fylkesmannen i Telemark ser fram til å vise Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit noe av det vakreste Telemark har å by på!

Akkreditering

Medier som ønsker akkreditering til det kongelige besøket, bes om å melde fra med korrekt navn/stilling/epost og mob.nr til presseansvarlig Anne Spånem fmteasp@fylkesmannen.no  eller mobiltelefon 97700391 innen 26. august kl 12.00.

Det er egen akkreditering for presse som vil delta på lunsj/øyvandring på Jomfruland, grunnet transport.

Vi minner om at mediene som ikke har registrert seg på forhånd, ikke får adgang til presseplassene.

Endelig program sendes ut mandag 29. august.

Kontaktpersoner 

Kragerø kommune:
Ordfører Jone Blikra: 924 62 989

Det kongelige hoff:
Assisterende kommunikasjonssjef Sven Gjeruldsen, 908 26 849

Fylkesmannen i Telemark:
Kommunikasjonssjef Anne Spånem, 977 00 391 

 

24.08.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter