Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen gjester inspirasjonskveld for ungdom

27. september holder Kronprinsen innlegg under ”Engasjer Deg”, en inspirasjonskveld i Asker for ungdom mellom 14 og 18 år.

Inspirasjonskvelden i Asker kulturhus skal bidra til å sette fokus på den enorme ressursen ungdom er for samfunnet - for de unge seg imellom. Parallelt med vår høye levestandard byr dagens samfunn også på utfordringer i form av perfeksjonspress, jag etter materielle goder, selvsentrering, ensomhet, passivitet og mangel på inkludering.

Hva skal til for å håndtere utfordringer dagens ungdom møter? Hvordan kan man kan engasjere seg positivt for hverandre, i lokalmiljøet og i samfunnet generelt? Temaer for kvelden er motivasjon, å bygge psykiske muskler, mot til å ta egne avgjørelser, dugnadsinnsats og engasjement i lokalmiljøet.

Martin Gøranson, Årets ildsjel Akershus 2015, Sahra Jaber og Sajandan Rutthiraf fra Alnaskolen, Ungdoms-OLs direktør Tomas Holmestad er blant dem som skal tale. Se hele programmet i pekeren til høyre.

Det er første gang arrangørene holder en slik inspirasjonskveld. Omlag 370 ungdommer er ventet til arrangementet.

Om arrangøren

HelseFrem – Regional kunnskapsarena for helsefremming og salutogenese er et samarbeidsprosjekt mellom Stiftelsen NaKuHel Asker og Asker kommune. HelseFrems formål er å yte bistand til, samt bygge nettverk mellom kommuner, helsetjenesten og frivillige organisasjoner.

Når og hvor

27. september kl 17.00 i Asker kulturhus.

Akkreditering

For akkreditering og mer informasjon, kontakt Annette Sett Gjessing, prosjektleder i HelseFrem, 92250784 / annette@nakuhel.no

21.09.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter