Hopp til hovedinnhold

Kronprinsessen markerer Verdensdagen for psykisk helse i Asker

«Fordi livet forandrer seg» er temaet for årets Verdensdag for psykisk helse. H.K.H. Kronprinsessen deltar under markeringen i Asker 12. oktober kl 12.00. 

Fra arrangørens pressemelding:

Asker kommune, ved Aktivitetshuset og Aktiv fritid, og Mental helse ungdom Asker og Bærum, markerer i fellesskap Verdensdagen for psykisk helse. H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit har takket ja til å delta på arrangementet, som finner sted utenfor Asker kulturhus, onsdag 12. oktober.

- Vi er veldig glade for at Kronprinsessen ønsker å markere Verdensdagen for psykisk helse sammen med oss i Asker. Denne dagen skal bidra til å skape åpenhet og gi kunnskap om psykisk helse. Vi ønsker å øke folks bevissthet rundt det at vi alle har en psykisk helse, sier lederen av Mental helse ungdom Asker og Bærum, Richard Stamnes.

Temaet for årets markering er «… fordi livet forandrer seg …». Askers ordfører Lene Conradi vil holde appell, og det blir innlegg fra representanter fra Mental helse ungdom og brukerrådet til Aktivitetshuset i Asker kommune. Det blir også musikalsk innslag fra Bondi Band, og smakebiter fra forestillingen «Ca. ferdigtenkt», av Cabaret for øyeblikket.

- I etterkant av programmet fra scenen skal vi ha felles oppvarming og et turløp rundt Asker sentrum. Vi stiller med kaffe og vafler, og alle fremmøtte kan besøke stands med informasjon om ulike tilbud til mennesker med psykiske utfordringer, forteller leder av Aktivitetshuset i Asker, Kjersti Selimann.

Akkreditering

For akkreditering og mer informasjon:
Kjersti Selimann, leder av Aktivitetshuset i Asker kommune
982 51 571 // kjersti.selimann@asker.kommune.no

 

 

 

03.10.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter