Hopp til hovedinnhold

Kronprinsparet besøker åpningen av Oslo Innovation Week

DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessen deler ut pris når de gjester åpningen av Oslo Innovation Week mandag 17. oktober. De får også teste ut noen av morgendagens nyskapninger. Akkreditering.

Kronprinsparet deler sammen ut prisen Oslo Innovation Award, som gis til en aktør som løfter Oslo frem som en innovativ region. Også næringsminister Monica Mæland, Grammy-vinner og gründer Imogen Heap, byrådsleder Raymond Johansen, byråd Geir Lippestad og Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseth er blant gjestene under åpningen.

I forkant av åpningsseremonien vil Kronprinsparet få en omvisning av arrangøren for å møte noen av gründerne som stiller ut sine nyskapninger. Blant disse nyskapningene er en avatarrobot som lar langtidssyke barn følge med i undervisningen selv om de ikke kan være fysisk til stede i klasserommet. Kronprinsparet vil få en demonstrasjon og få møte noen som bruker roboten i det daglige. Mandag morgen vil Kronprinsen og Kronprinsessen også møte et utvalg gründere, investorer og offentlige selskaper for å høre mer om hvordan man sammen kan løfte frem innovasjon i Oslo og Norge i fremtiden.

Fra arrangøren

Oslo Innovation Week, fra 17. til 21. oktober, samler noen av verdens ledende gründere, investorer, forskere, næringslivsledere og oppstartsselskaper til 71 ulike arrangementer over hele Oslo. Teamet for årets OIW er “PowerCouples”, hvordan etablerte selskaper og oppstartsselskaper, og ulike bransjer, gjensidig kan utnytte hverandres ressurser og kompetanse med mål om økt innovasjonsevne. Det er ventet totalt 10 000 deltagere, og det er også påmeldt omlag 65 journalister fra 23 land.

Tid og sted

Mandag 17. oktober i Skur 13 på Tjuvholmen i Oslo. Omvisningen starter 11.15. Åpningsarrangementet begynner 12.00.

Akkreditering

For akkreditering og mer informasjon, kontakt pressesjef Ola Keul i Oslo Innovation Week, ola@oslobusinessregion.no.

Les mer om Oslo Innovation Week i pekeren til høyre.

14.10.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Relaterte lenker