Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen deler ut pris under Inneklimadagen

H.K.H. Kronprinsen står for overrekkelsen når Kronprins Haakons forskningspris for astma og allergi deles ut under Inneklimadagen 2016 i Oslo 27. oktober. Akkreditering.

Prisen er opprettet av Norges astma- og allergiforbunds (NAAF) forskningsfond, som har som formål å fremme forskning innen astma- og allergisektoren. Prisen skal deles ut årlig til en forsker som har utvist en særskilt innsats innenfor fagfeltet. Det er første gang den deles ut i år.

Utdelingen skjer under Inneklimadagen, der årets tema er barn og folkehelse. NAAF definerer inneklima til å omfatte alle fysiske og kjemiske forhold som påvirker oss innendørs. Torsdagens foredragsholdere vil på hver sin måte diskutere temaer som omhandler inneklimaets betydning for barns sikkerhet og arbeidsmiljø.

Inneklimadagen er et samarbeid mellom NAAF, Norsk forum for bedre innemiljø for barn, Direktoratet for byggkvalitet, Utdanningsdirektoratet, Arbeidstilsynet, Nasjonalt folkehelseinstitutt FHI og Helsedirektoratet.

Se fullt program for dagen i pekeren til høyre.

Når og hvor

27. oktober kl 13.00 i auditoriet i Helsedirektoratet, Universitetsgaten 2, Oslo.

Akkreditering

For akkreditering og mer informasjon, kontakt seniorrådgiver Live Bøe Johannessen i Helsedirektoratet, 990 02 600, e-post:live.boe.johannessen@helsedir.no

24.10.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter