Hopp til hovedinnhold

Julebesøk til Haug skole

DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessen besøker Haug skole og ressurssenter i Bærum onsdag 14. desember. Akkrediteringsfrist 13. desember kl 15.

Fra arrangør:

Haug skole og ressurssenter har 110 elever med spesielle behov; multihandikappede, autisme og autismelignende vansker og sammensatte lærevansker. Haug er både en spesialskole for barn i barne- og ungdomsskolen og et ressurssenter for spesialpedagogikk i barnehager og skoler.

Under kronprinsparets besøk vil skolen vise hva elevene arbeider med og mestrer. Haug skole og ressurssenter legger stor vekt på læring som er godt tilpasset den enkelte elev og kommunikasjon. Læringen vil oftest foregå gjennom praktiske og konkrete aktiviteter, denne dagen i form av juleverksteder.

For pressen

Kronprinsparets besøk varer fra 09.30-11.30. Pressen vil ha anledning til å delta i faget Mat og helse på skolekjøkkenet der julebakst står på timeplanen kl. 10.25-10.45. Vi anbefaler oppmøte kl. 10.00.

Akkreditering: Innen tirsdag 13. desember kl. 15.00 til kommunikasjonssjef Lisa Bang i Bærum kommune, lisa.bang@baerum.kommune.no.

12.12.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Relaterte lenker