Hopp til hovedinnhold

Dronningen til julelunsj ved rusinstitusjon i Oslo kommune

H.M. Dronningen besøker Marcus Thranes hus, en lavterskel rusinstitusjon drevet av Oslo kommune, 21. desember kl. 11.30. Akkrediteringsfrist 20. desember klokken 14.00.

Pressemelding fra Oslo kommune

Marcus Thranes hus er et av mange rustiltak Velferdsetaten i Oslo kommune driver, og er et lavterskel, midlertidig botilbud til innbyggere i aktiv rus. 

- Vi setter stor pris på at Dronningen vil møte en gruppe av Oslos innbyggere som er i en særlig krevende livssituasjon. Nå i julen er det spesielt viktig å vise at vi bryr oss om og ser alle våre medmennesker, sier ordfører Marianne Borgen, som tar imot og følger Dronningen på vegne av Oslo kommune.

Under besøket vil Dronningen få en omvisning på huset og møte flere beboere til julelunsj.

For pressen

Dronningens besøk varer fra klokken 11.30 til 13.00. Pressen vil ha anledning til å være til stede når Dronningen tas imot, og når det ønskes velkommen til lunsj med et påfølgende musikalsk innslag kl. 12.10. Vi anbefaler oppmøte 11.15.

Akkreditering innen tirsdag 20. desember kl. 14.00 til presseansvarlig i Velferdsetaten, Sverre Øvrelid Steen, sverre.ovrelid.steen@vel.oslo.kommune.no

Adresse Marcus Thranes hus
Vogts gate 30
0474 Oslo

For mer informasjon kontakt:
Presseansvarlig Velferdsetaten Sverre Øvrelid Steen
Sverre.ovrelid.steen@vel.oslo.kommune.no
Mobil: 41 04 88 31

 

 

 

19.12.2016

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter