Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen åpner norsk paviljong på BETT

H.K.H. Kronprins Haakon foretar den offisielle åpningen av paviljongen «The Norwegian Classroom» og besøker norske oppstartsbedrifter når den norske læringsteknologi-næringen 26. januar samles på BETT 2017 i London.

Mer enn 40.000 publikummere vil besøke den årlige British Education and Training Technology Exhibition i London. En viktig satsing for de 11 norske bedriftene som er med.

Fra Utenriksdepartementets pressemelding

Den norske fellespaviljongen «The Norwegian Classroom» organiseres av IKT Norge og Oslo Edtech Cluster. «The Norwegian Classroom» er på plass for tredje år på rad og består av 11 selskaper. Disse selskapene representerer bredden i denne unge, norske næringen. En felles norsk tilstedeværelse, støttet av Innovasjon Norge, vil skape bedre synlighet og merverdi for de enkelte selskapene.

Den norske læringsteknologi-næringen er i sterk vekst og har etterhvert fått stor anerkjennelse internasjonalt. På kort tid har næringen vokst til over 60 norske selskaper. Næringen har godt over 140 millioner brukere i hele verden.

Besøker norske oppstartsbedrifter

Etter åpningen av den norske paviljongen på BETT vil Kronprins Haakon besøke Level 39, som er en inkubator bygget for å bidra til innovasjon på områdene finansiell teknologi, smarte byer, cyber-sikkerhet og detaljhandel. På Level 39 vil kronprins Haakon treffe selskaper som er med i Innovasjon Norges oppstarts-program og The Trampery, som er et toneangivende britisk oppstarts-miljø. The Trampery samarbeider nært med Oslo kommune og IKT-Norge.

Besøker Teglverket skole

Som del av forberedelsene til besøket i London vil Kronprins Haakon besøke Teglverket skole fredag 20. januar klokka 11. Der vil Kronprinsen se og prøve ut norske teknologiske læringsverktøy sammen med elevene på skolen.

For mer informasjon

 

 

20.01.2017

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter