Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen besøker LO og Tine

Torsdag 16. februar besøker H.K.H. Kronprinsen Landsorganisasjonen i Norge for en orientering om partsamarbeidet i norsk arbeidsliv. Deretter blir det bedriftsbesøk til Tine Meierier på Kalbakken.

Tema for besøket er utfordringer i norsk arbeidsliv, og hvordan det norske partssamarbeidet håndtere disse.

Fra arrangørens pressemelding:

Besøket finner sted i LOs lokaler i Folkets Hus, Torggata 12, torsdag 16. februar klokken 10.00-12.00, og med påfølgende bedriftsbesøk hos Tine Meierier på Kalbakken fra klokken 12.30 til 14.00. 

Pressen inviteres til å delta på besøket hos LO og TINE. Det vil være anledning til foto ved ankomst, og under samtale med ansatte hos LO. Pressen er også invitert til første del av LOs orientering til Kronprinsen i Folkets Hus.

Det vil bli gitt kommentarer til pressen i resepsjonen etter besøket på Folkets Hus.   

Hos Tine på Kalbakken vil det være anledning for pressen til å delta på første del av orienteringen fra Tine og fagforening, samt under møte med ansatte på lager og produksjonslokaler.

Det settes opp en minibuss for pressen fra Youngstorget til Tine Meierier klokken 12.00, med retur klokken 14.00. Pressen får tildelt et eget rom på Folkets Hus der det blir servert lunsj mens H.K.H Kronprins Haakon er i møte med LO. Pressen får også tildelt et rom med forfriskninger under besøket på Tine.

Påmelding for akkreditering senest onsdag 15. februar: HanneA.Thun@lo.no

Pressekontakt LO: Bjørn Erik Dahl, 971 96754, bjorn.erik.dahl@lo.no

Pressekontakt H.K.H Kronprins Haakon: Christian Laagard, 974 74755, Christian.Lagaard@slottet.no

 

 

 

10.02.2017

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter