Hopp til hovedinnhold

Kronprinsparet besøker Retretten

Stiftelsen Retretten er et gratis lavterskeltilbud for alle med avhengighet. Kronprinsparet besøker Retretten i Oslo mandag 6. mars mellom klokken 12.30 og 14.00. 

Fra arrangørens pressemelding

Kronprinsparet vil møte brukerne, ansatte og støttespillere for dette rusfrie tilbudet midt i Oslo sentrum, Kristian August gate 10.

Om Retretten

Enten det er rus, kriminalitet, spiseforstyrrelser eller pårørendearbeid har vi et tilbud å gi. Og det koster ikke penger å komme til oss.

Vårt arbeid med innsatte i fengsler og tilbakeføringer til samfunnet har pågått i 15 år. Flere anstalter velger å benytte den brukerstyrte kunnskapen vi har. Vi er til stede før, under og etter soning. Slikt blir det virkning av!

Retretten ligger sentralt til i Oslo. Vi har 13 ansatte som alle har brukererfaring, i tillegg til omlag 20 frivillige. Tilbudet er gratis, rusfritt og åpent for alle, og har mer enn 20 000 besøkende i året.

Nylig tegnet vi en intensjonsavtale med Diakonhjemmet Omsorg Dialog, og vårt Retretten-arbeid vil bli å finne i de største byene.

Vårt slagord er "Hjelp til videre hjelp": Få folk opp og stå med verktøy og motivasjon til å stå på egne ben og lære å leve med de arrene vi har. 

Statsministeren nevnte viktighetn av Retrettens arbeid på rusfeltet i sin nyttårstale, og Retretten var også hennes første offisielle besøk da hun tiltro i sin stilling. Retretten med daglig leder Rita Nilsen, har mottatt en rekke priser for sitt arbeid.

 

Stiftelsen Retretten er veldig stolte over at Kronprinsparet støtter arbeidet med å synliggjøre den svakeste gruppen i samfunnet.

  

 

03.03.2017

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter