Hopp til hovedinnhold

Kongeparets jubileumsreise - innlandet

Deres Majesteter Kongen og Dronningen vil i perioden 11. til 14. juni 2017 gjennomføre en jubileumsreise med besøk til fylkene Hedmark og Oppland. Akkrediteringsfrist fredag 26. mai.

Reisen inngår som en del av markeringen av Kongeparets 80-årsdager.

Program

Programmet for det enkelte besøks sted er ikke endelig fastlagt. Kongen og Dronningen vil invitere 600 gjester til hagefest på Maihaugen tirsdag 13. juni. Gjestene er fra Hedmark og Oppland og de er plukket ut i samarbeid med den lokale Fylkesmann. 

Skibladner

Jubileumsreisen innledes på Hamar, og forsetter deretter til Tingnes, Kapp, Gjøvik og Lillehammer. Under reisen vil Kongeparet benytte D/S «Skibladner».

Kvamsfjellet

Mandag 12. juni er Kongen og Dronningen til stede ved en kveldskonsert på Kvamsfjellet i Nord-Fron.

Maihaugen

Kongeparets hagefest med 600 inviterte gjester, finner sted på Maihaugen i Lillehammer om ettermiddagen tirsdag 13. juni. Kronprins og Kronprinsessen vil også være til stede.

Nord-Odal og Kongsvinger

Kongeparets jubileumsreise – innlandet avsluttes onsdag 14. juni med besøk til Nord-Odal og Kongsvinger.

Mediedekning - akkreditering

Det vil bli lagt til rette for pressen med fotopunkter på de steder som Kongeparet besøker. Det vil være begrenset med fotopunkt/tilgang ved Kongeparets hagefest – med unntak for NTB scanpix som vil få tilgang til fri fotografering.

Det vil bli utarbeidet et presseprogram for hele jubileumsreisen for akkreditert presse.

Medier som ønsker å dekke hele eller deler av Kongeparets jubileumsreise må søke om akkreditering. Søknaden må inneholde opplysninger med navn, medium, mobiltelefon, e-postadresse og hvilke steder man ønsker akkreditering til.

Søknad om akkreditering sendes elektronisk til akkreditering@slottet.no  innen fredag 26. mai 2017 klokken 15.00.

Eventuelle spørsmål kan rettes til assisterende kommunikasjonssjef Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff, telefon +47 908 26 849

 

 

15.05.2017

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter