Hopp til hovedinnhold

Akkreditering Litteraturtoget - besøk til bokbyen Tvedestrand

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen legger i tiden 7. til 9. juni 2017 ut på en ny reise med Litteraturtoget. Temaet for årets litterære togreise er hjem.

Toget starter i Asker og ender i Kronprinsessens fødeby Kristiansand. Underveis blir det stopp i Bø i Telemark, Gjerstad og Vennesla. Etter arrangementet i Gjerstad 8. juni skal Kronprinsessen på en litterær vandring i Tvedestrand - Bokbyen ved Skagerrak – og samme kveld det blir det et kveldsarrangement i Dypvåg kirke. Her møter Kronprinsessen den kjente salmeforfatteren Svein Ellingsen.

På stoppestedene blir det litterære arrangement i samarbeid med det lokale biblioteket, og Kronprinsessen legger til rette for gode møter mellom publikum og aktuelle forfattere.

Flere detaljer finner du i lenken øverst til høyre.

Det er begrensede plasser for media ombord på litteraturtoget.  Disse er i utgangspunktet holdt av for presse som vil bli med hele veien fra Asker. Presse som ønsker å dekke årets litteraturtog må be om akkedering elektronisk til kommunikasjonsrådgiver Christian Lagaard, Det kongelige hoff epost: christian.lagaard@slottet.no innen fredag 2. juni 2017 klokken 12:00. Akkrediteringssøknaden må inneholde navn, medium. Telefonnummer, epostadresse og hvilke steder man ønsker å dekke under årets litteraturtog.

 

15.05.2017

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter