Hopp til hovedinnhold

Kong Harald besøker King Harald’s World Gym for Life Challenge

Onsdag 26. juli vil H.M. Kong Harald være til stede ved åpningsseremonien for King Harald`s World Gym for Life Challenge. Stevnet arrangeres på Oslofjord Convention Center på Brunstad mellom Tønsberg og Sandefjord.

Pressemelding fra arrangør:

Åpningsseremonien begynner klokken 15.30. Pressen må møte fram senest klokken 15.00.

King Harald`s World Gym for Life Challenge er en oppvisningskonkurranse som arrangeres av Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NGTF) og det Internasjonale Turnforbundet (FIG). Det er et av tre arrangementer som Norges idrettsforbund ga i 80-årsgave til Kongen.

To tusen deltakere fra hele verden, fordelt på 88 små og store tropper, kjemper om Gym for life-trofeet. I løpet av konkurransedagene 26.-28.juli blir 16 tropper valgt ut til finalen som gjennomføres lørdag 29.juli. Konkurransen blir sett på som verdensmesterskap innen oppvisningsgymnastikk, og er et tilbud for bredde-gymnaster. Fra Norge deltar 16 tropper.

Akkreditering

Redaksjoner som ønsker å dekke Kong Haralds tilstedeværelse på åpningsseremonien må akkrediteres hos Fylkesmannen i Vestfold. Sende epost til reidun.mangrud@fylkesmannen.no senest fredag 21. juli. Navn på journalister/fotografer må oppgis.

Redaksjoner som ønsker å dekke resten av arrangementet må søke akkreditering på www.gymforlife2017.com. 

Presseansvarlig for King Harald's World Gym for Life Challenge

Hedda Rumohr Berge
Mail: heddarumohr.berge@gymogturn.no
Telefon: 95 40 66 53

 

 

06.07.2017

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter