Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen kommer til Bygg Reis Deg 2017

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon besøker Bygg Reis Deg, på Norges Varemesse i Lillestrøm onsdag 18. oktober 2017. Akkrediteringsfrist: 1. oktober 2017 klokken 12.00.

Her vil han bli tatt imot av fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland, varaordfører Boye Bjerkholt, representanter fra ledelsen i Øst politidistrikt og Bygg Reis Deg.

Pressemelding fra arrangør

 - Vi er utrolig glad for at Kronprins Haakon takket ja til å besøke Bygg Reis Deg 2017, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø. Byggenæringen er Norges største fastlandsnæring og i år vil vi belyse utfordringer knyttet til økt samspill, bruk av digitale verktøy, økende urbanisering og hvordan vi alle kan bidra til en mer bærekraftig byggenæring. Dette er tema, som har interessert H.K.H. Kronprinsen og vi ser frem til å vise han rundt på utstillingen sier Nybø.

Kronprinsen vil delta på en lunsj med politikere og næringslivsledere på det som er byggenæringens viktigste møteplass. Deretter vil han få en omvisning i utstillingen sammen med styreleder Carl Otto Løvenskiold og representanter fra Bygg Reis Deg. Her vil han blant annet få se rørleggere, som konkurrerer i Rørlegger-NM, innovative utstillere og det nye aktivitetsområdet Digital Arena i hall E, hvor han vil få se hvordan praktiske digitale verktøy og arbeidsmetoder blir tatt i bruk.

- Det at Kronprins Haakon er nysgjerrig på hvilke digitale og bærekraftige nyheter som finnes, viser at han setter pris på den jobben vår næring kan bidra med i forhold til å nå FN's bærekraftsmål og internasjonale mål for byggenæringen gjennom Paris-avtalen. Vi skal vise at vår næring kan gå foran både i det digitale og grønne skiftet og i det arbeidet er det fint at Kronprins Haakon verdsetter vårt arbeid, avslutter Nybø.

Akkreditering 

Presse som ønsker å dekke Kronprinsens besøk må akkreditere seg.

Akkreditering skjer til presse@byggreisdeg.no innen 1. oktober 2017 klokken 12.00.

Ta kontakt med Marte Semb Aasmundsen, presseansvarlig Bygg Reis Deg, på +938 54 730 for mer informasjon.

 

19.09.2017

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Relaterte lenker