Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen til Bygg reis deg

H.K.H. Kronprinsen besøker Bygg Reis Deg, på Norges Varemesse i Lillestrøm onsdag 18.oktober 2017.

Kronprinsen vil bli vist rundt på den populære messen som i år blant annet har fokus på hvordan vi alle kan bidra til en mer bærekraftig byggenæring.

Pressemelding fra arrangør:

- Vi er utrolig glad for at Kronprins Haakon takket ja til å besøke Bygg Reis Deg 2017, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø. Byggenæringen er Norges største fastlandsnæring og i år vil vi belyse utfordringer knyttet til økt samspill, bruk av digitale verktøy, økende urbanisering og hvordan vi alle kan bidra til en mer bærekraftig byggenæring. Dette er tema, som har interessert H.K.H. Kronprinsen og vi ser frem til å vise han rundt på utstillingen sier Nybø.

Kronprinsen vil delta på en lunsj med politikere og næringslivsledere på det som er byggenæringens viktigste møteplass. Deretter vil han få en omvisning i utstillingen sammen med styreleder Carl Otto Løvenskiold og representanter fra Bygg Reis Deg. Her vil han blant annet få se rørleggere, som konkurrerer i Rørlegger-NM, innovative utstillere og det nye aktivitetsområdet Digital Arena i hall E, hvor han vil få se hvordan praktiske digitale verktøy og arbeidsmetoder blir tatt i bruk.

Akkreditering

Presse som ønsker å dekke Kronprinsens besøk må akkreditere seg via å følge lenken øverst til høyre. Du kan også kontakte presse@byggreisdeg.no. Frist for akkreditering er 15. oktober 2017 klokken 14.00

For mer informasjon kan du kontakte Marte Semb Aasmundsen, presseansvarlig Bygg Reis Deg, på +938 54 730 for mer informasjon.

 

 

 

05.10.2017

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Relaterte lenker