Utnevnelse til St. Olavs orden
Ordensrådet har i sin vurdering lagt vekt på at i en årrekke har vært ledende når det gjelder konkurranser og opplæring av norske kokker. Han er en nestor blant norske matkunstnere og har bidratt til kjennskap og utbredelse av norsk matkultur og kokkekunst. Det er også lagt vekt på betydningen av hans virksomhet for eksport av norske råstoffer.
Dekorasjonen vil bli overrakt ved et arrangement på Restaurant Bagatelle, Bygdøy allé 3, Oslo, torsdag 21. juni 2007 kl 1400 og vil bli foretatt av kansellisjef Egil Vindorum.
Aktuelle saker
Utnevnelse til St. Olavs Orden
Hans Majestet Kongen har utnevnt lege, programleder og artist Trond-Viggo Torgersen, Bergen, til Kommandør av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden.
Dugnadsdykk i Tromsø
Den Høgvørde Kronprinsen møtte dugnadsdykkarar frå Tarevoktere og følgde deira arbeid med å fjerne kråkebollar og atterreise tareskog – eit av jordas viktigaste økosystem.