Hopp til hovedinnhold

Demonstrerte redningsaksjon

Søndag deltok H.K.H. Kronprins Haakon som markør under en demonstrasjon av redningsaksjon med helikopter. Demonstrasjonen fant sted under den årlige Semiaden i Asker.

20.09.2009

Norsk Luftambulanse demonstrerte en redningsoperasjon der målet var å redde en person var falt i vannet. Kronprins Haakon stilte som markør, og rett etter klokken 12:00 ble Kronprinsen hentet trygt opp fra Semsvannet. Kort tid før alarmen gikk var Kronprinsen blitt fraktet ut i vannet av en redningsbåt fra Asker og Bærum brannvesen.

Semiaden i Asker

Redningsdemonstrasjonen var ett av mange innslag og tilbud under den årlige Semiaden på Sem, Askers 1000-årssted. Foruten lærerike turløyper med mange spennende poster, var det også variert underholdning ved NaKuHel-senteret (Natur - Kultur - Helse).

Hovedarrangørene bak Semiaden er NaKuHel Asker og Skaugum og Nesbru Rotaryklubber. I tillegg bidrar mange andre organisasjoner og enkeltpersoner for å gi deltagerne på Semiaden en lærerik og positiv opplevelse i natur og kultur.

Semiaden er åpen for alle, men særlig rettet mot barn og barnefamilier. Et variert program og nærmere 150 frivillige la alt til rette for at de mange fremmøtte skulle få en flott dag ute i naturen.

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook