Hopp til hovedinnhold

Gir folk nye sjanser

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen besøkte Monsterbedriften i dag. Bedriften ansetter mennesker som av ulike årsaker sliter med å komme inn i det tradisjonelle arbeidslivet.

25.01.2017

Besøket fant sted i Stovnerlia borettslag i Oslo, der Monsterbedriften er engasjert for å rive baderom i en rekke leiligheter. Dette er en sosial entreprenørbedrift der folk som kanskje har et hull i CV'en får en ny sjanse. "Vi bygger folk", heter det i Monsterbedriften som legger stor vekt på relasjoner, respekt, ansvar og likeverd.

Pigget badegulv

Kronprinsesse Mette-Marit fikk en orientering om Monsterbedriften, og møtte flere av dem som arbeider der. Så ble hun med inn i en leilighet der arbeidet med å rive ut det gamle badet var i full gang. Det var på med fullt verneutstyr før Kronprinsessen blant annet fikk prøve å "pigge" opp deler av det gamle baderomsgulvet.

River bad - bygger folk

- Mange i vårt samfunn strever med å komme inn i arbeidslivet av så mange forskjellige årsaker, men i Monsterbedriften ser vi forbi en hullete CV. Vi ønsker å se menneskene bak, og heller fokusere på motivasjon og vilje til endring. Vi har hele tiden fokus på å ha en variert stab med mennesker med ulik historie, utdanningsnivå og personlige egenskaper, sier Monsterbedriftens daglige leder, Thomas Doull.

 

 

Relaterte lenker

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter