Hopp til hovedinnhold

Hjemmeseier på Skaugum Arena

I ettermiddag kunne Arne Scheie ønske velkommen til "årets viktigste fotballkamp": Team Skaugum møtte LSK Unified på Skaugum Arena.

14.06.2017

Det har blitt en årviss begivenhet: Fotballkampen på "Skaugum Arena" der Kronprinsfamilien, godt forsterket med kjente fotballnavn, møter gjestelag til vennskapelig dyst. Denne gangen kom gjestene fra Lillestrøm, og nok en gang trådte NRKs legendariske kommentator Arne Scheie ut av pensjonisttilværelsen for å sørge for skikkelig kommentering.

Kronprinsessen stilte som kaptein for hjemmelaget, der både Kronprinsen, Prinsesse Ingrid Alexandra og Prins Sverre Magnus var på plass.

Kronprinsfamilien tar oppstilling før kampstart. Foto: Lise Åserud, NTB scanpix.

Jan Åge Fjørtoft voktet målet for Team Skaugum, som også talte landslagsspillerne Caroline Graham Hansen og Ingvild Isaksen.

Det hele ble overført direkte fra Kongehusets Facebookside.

Første hjemmeseier

LSK Unified ledet klart til pause, men etter en solid opphenting i andre omgang gikk seieren i år for første gang til hjemmelaget. Det var Kronprins Haakon som til slutt ble matchvinner da han satte inn det sjette målet for Team Skaugum. Dermed ble det knepen seier 6-5.

Kronprinsen hevdet selv å ha "kløna inn" det avgjørende målet. Foto: Lise Åserud, NTB scanpix.

Banens beste

Det var motstanderne fra Lillestrøm som hadde Banens beste. Jan Åge Fjørtoft kunne utrope LSK-keeper Haakon Berntsen til "Man of the Match" og overrakte keeperhansker signert av selveste Peter Schmeichel i premie.

Fotballkampene på Skaugum Stadion er et samarbeid mellom Kronprinsfamilien og Norges Fotballforbund.