Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen på Bislett Games

Verdenseliten i friidrett møttes på Diamond League-stevnet på Bislett i Oslo. Karsten Warholm og Jakob Ingebrigtsen ga hjemmepublikumet mye å juble for.

15.06.2017

Karsten Warholm (21) knuste verdenseliten på 400 meter hekk og satte ny norsk rekord på Bislett. Vinnertiden ble 48,25 sekunder.

Det er den første norske seieren i en Diamond League-øvelse på Bislett siden Andreas Thorkildsen vant i 2010.

Stortalentet Jakob Ingebrigtsen leverte nok en gang et superløp og løp en engelsk mil på 3,56.29 minutter. Han vant med det U20-feltet på Bislett og senket sin egen verdensrekord for 16-åringer.

Mer bærekraftig friidrettsstevne

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon ankom Bislett Stadion med en av Ruters hydrogenbusser.

Oslo Bislett Games har foretatt et grønt skifte og har sendt verdenseliten rundt med tog, trikk, elbil og buss i forbindelse med årets stevne.

Kronprins Haakon ankommer Bislett stadion og hilser på kulturbyråd Rina Mariann Hansen. Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix