Utnevnelse til St. Olavs orden
Ordensrådet har i sin vurdering lagt vekt på at i en årrekke har vært ledende når det gjelder konkurranser og opplæring av norske kokker. Han er en nestor blant norske matkunstnere og har bidratt til kjennskap og utbredelse av norsk matkultur og kokkekunst. Det er også lagt vekt på betydningen av hans virksomhet for eksport av norske råstoffer.
Dekorasjonen vil bli overrakt ved et arrangement på Restaurant Bagatelle, Bygdøy allé 3, Oslo, torsdag 21. juni 2007 kl 1400 og vil bli foretatt av kansellisjef Egil Vindorum.
Aktuelle saker
Samarbeid i Seattle
- Gjennom århundrene har millioner av mennesker tatt med seg sine håp og drømmer til USA. Noen har kommet for å oppleve et eventyr, andre for å klare å overleve eller for å forbedre livet for seg selv og sin familie, sa Kronprinsen da han innledet besøket til Seattle.
Det kongelige hoffs årsrapport for 2023
Kongehusets aktiviteter gjennom året speiler Norge i dag. Kongefamiliens reiser til 47 kommuner, offisielle besøk til fem europeiske land, ulike arrangementer sammen med det norske forsvaret samt søkelys på landets beredskap, viser både hva som er viktig for Norge og hva Kongefamilien er engasjert i.