Hopp til hovedinnhold

Offisielt program

Oversikten nedenfor viser Kongeparets og Kronprinsparets offisielle program de nærmeste 1-2  ukene. Når Prinsesse Märtha Louise og Prinsesse Astrid, fru Ferner, har offisielle oppdrag, vil disse også framkomme av oversikten. I tillegg til dette programmet er Kongefamilien engasjert i en rekke møter og gjøremål både internt på Slottet og med eksterne samarbeidspartnere. Denne virksomheten fremgår ikke her.

Ved besøk i utlandet er alle tidspunkt angitt i lokal tid.

Program på mobilen
Dette nettstedet er tilpasset visning på mobile enheter (responsiv design). I tillegg er det mulig å se De kongeliges program alene, i en visning spesielt tilpasset telefon med nettleser. Åpne mobilens nettleser og gå til www.kongehuset.no/mobil. Lagre som bokmerke for enkel tilgang senere.

04.07.2017 Avduking av gave til Dronningen
DD.MM. Kongen og Dronningen, DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessen, Prinsesse Märtha Louise og Prinsesse Astrid fru Ferner er til stede ved avdukingen av DNTs gave til Dronning Sonjas 80-årsdag (12.00).
04.07.2017 Dronning Sonja KunstStall åpner
DD.MM. Kongen og Dronningen, DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessen, Prinsesse Märtha Louise og Prinsesse Astrid fru Ferner er til stede ved den offisielle åpningen av Dronning Sonja KunstStall (12.30).
04.07.2017 Piknik i Dronningparken
Kongefamilien deltar på piknik i Dronningparken for inviterte gjester i anledning H.M. Dronningens 80-årsdag (14.00).