Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

Hennes Majestet Dronningen utfører en rekke offisielle plikter og oppdrag. Nyhetssaker og utdrag av Dronningens offisielle program er tilgjengelig herfra.

Skifest og historisk femmil i Holmenkollen

Hans Majestet Kong Harald og Prinsesse Astrid, fru Ferner fikk oppleve norsk seier både på femmil og i kombinert for kvinner og menn. Søndag var det klart for tidenes første femmil for kvinner i verdenscupen.

12.03.2023
Les mer

Besøkte Norsk naturfotofestival

Hennes Majestet Dronningen var i ettermiddag til stede under åpningen av Norsk naturfotofestival i Rådhusteatret i Ski. Nordens største naturfotofestival markerer i år sitt tiårsjubileum. 

10.03.2023
Les mer

Hedret foregangskvinner

Kvinner som har gått foran i det norske samfunnet og preget vår felles historie var overskriften da Hennes Majestet Dronning Sonja inviterte til lunsj for foregangskvinner på Det kongelige slott.

08.03.2023
Les mer

Historisk samarbeid

I 50 år har Minnesota National Guard og det norske Heimevernet gjennomført utveksling av styrker for å lære av hverandre. Under 50-årsmarkeringen i Trondheim ble det undertegnet en ny samarbeidsavtale som sikrer fortsettelsen av det viktige samarbeidet.

16.02.2023
Les mer

Litauens president i audiens

Litauens president, Hans Eksellense Gitanas Nausėda, er på offisielt besøk i Noreg. I ettermiddag tok Hans Majestet Kongen imot presidenten og førstedame Diana Nausėdienė i audiens på Slottet.

13.02.2023
Les mer

Åpnet ny utstilling på Nasjonalmuseet

Hennes Majestet Dronning Sonja åpnet utstillingen «Carroll Dunham. Hvor er jeg? Grafikk 1985-2022» på Nasjonalmuseet i Oslo torsdag kveld.

03.02.2023
Les mer

Dronninga møtte ukrainske flyktningar

Oslo Sanitetsforening har laga ein trygg og sosial møteplass for ukrainarar som har flykta frå krigen i heimlandet. På treffet sist måndag kom Hennar Majestet Dronning Sonja på besøk.

01.02.2023
Les mer

Utstillingsåpning i Dronning Sonja KunstStall

Hennes Majestet Dronning Sonja var til stede under åpningen av utstillingen “Slottets håndverk – skapt gjennom 200 år” i Dronning Sonja KunstStall i dag. Utstillingen hyller håndverkstradisjoner slik de er overlevert gjennom generasjoner og menneskene som holder dem levende i dag. 

28.01.2023
Les mer

Hjarteleg takk for julehelsingar

Hans Majestet Kong Harald og Hennar Majestet Dronning Sonja vil takke alle som har sendt kort og brev i høve julehøgtida.

11.01.2023
Les mer

Julegudstjeneste i Holmenkollen

Deres Majesteter Kongen og Dronningen, Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen, Kronprinsessen og, Prinsesse Ingrid Alexandra var i dag til stede ved den tradisjonelle 1. juledagsgudstjenesten i Holmenkollen kapell i Oslo.

25.12.2022
Les mer

Offisielt program

Fast audiens

13.04.2023
H.M. Kongen mottar utenriksministeren i audiens. H.M. Dronningen og H.K.H. Kronprinsen vil også være til stede (10.00).