Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

Hans Majestet Kongen utfører ei rekkje offisielle plikter og oppdrag. Nyhendesaker og utdrag av det offisielle programmet til Kongen er tilgjengelege herfrå.

Et tradisjonsrikt seilas

Denne uken var Hans Majestet Kong Harald regattasjef og dommer under regattaen H.M. Kongens serieseilaser. I år deltok totalt 52 båter i fem klasser.

14.06.2024
Les mer

Tok imot Somalias president

Hans Majestet Kong Harald tok imot Somalias president, Hans Eksellense herr Hassan Sheikh Mohamud, i audiens i dag. Det er første gang en president fra Somalia besøker Norge.

10.06.2024
Les mer

Estlands parlamentspresident i audiens

Hans Majestet Kong Harald tok imot Estlands parlamentspresident, Hans Eksellense herr Lauri Hussar, i audiens på Slottet i formiddag. Den estiske parlamentspresidenten er på offisielt besøk til Norge. 

06.06.2024
Les mer

Fra Jæren til Haugalandet

Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen kom sjøveien til Randaberg og Vindafjord. Etter tre besøk til kommuner inne i landet, ble fylkesturen til Agder og Rogaland rundet av i de to kystkommunene.

30.05.2024
Les mer

– Det kjæreste og viktigste vi gjør

I dag fortsatte Kongeparet fylkesturen og besøkte industrikommunen Lund sør i Rogaland. Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen ble møtt av barn med flagg, lyden av lokalproduserte bjeller og en gammel kjenning med hestekrefter.

28.05.2024
Les mer

Levende bygder i Froland og Åseral

Hans Majestet Kongen og Hennar Majestet Dronninga er på fylkestur i Agder og Rogaland. Reisa starta i Froland – ein mangfaldig kommune aust i Agder, før turen heldt fram til Åseral – omkransa av skogen og heiane vest i fylket.

27.05.2024
Les mer

Gratulerer med dagen!

Kongefamilien kunne hilse barnetoget i Oslo fra Slottsbalkongen i strålende vårsol i dag. Rundt 120 skoler går i toget i år, og jubileumsskolen Hovseter førte an.

17.05.2024
Les mer

Byutvikling og natur i Oslo

Grønn omstilling, bærekraft og byutvikling er tema under statsbesøket fra Danmark, og i dag ble Deres Majesteter Kong Frederik og Dronning Mary bedre kjent med Oslo - både byen og naturen omkring.

15.05.2024
Les mer

Ønsket Danmarks kongepar velkommen

I dag kunne Kongeparet ønske Deres Majesteter Kong Frederik og Dronning Mary velkommen til Norge da de gikk i land på Honnørbrygga i Oslo. Besøket er det danske kongeparets første statsbesøk til Norge.  

14.05.2024
Les mer

Kongeskipet klart for årets seilingssesong

I ettermiddag gikk Hans Majestet Kongen, Hennes Majestet Dronningen og Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen om bord på Kongeskipet Norge. Dermed er årets sesong i gang for mannskap og befal.

13.05.2024
Les mer

Offisielt program

Statsråd

21.06.2024
H.M. Kongen holder statsråd på Det kongelige slott. H.K.H. Kronprinsen vil også være til stede (11.00).

Statsråd

25.06.2024
H.M. Kongen holder statsråd på Det kongelige slott. H.K.H. Kronprinsen vil også være til stede (11.00).

Audiens

25.06.2024
H.M. Kongen mottar H.M. Kong Letsie III av Lesotho i audiens på Det kongelige slott. H.K.H. Kronprinsen vil også være til stede (12.00).