Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

Hans Majestet Kongen utfører ei rekkje offisielle plikter og oppdrag. Nyhendesaker og utdrag av det offisielle programmet til Kongen er tilgjengelege herfrå.

Statsbesøk fra Tanzania

Den forente republikken Tanzanias president, Hennes Eksellense Samia Suluhu Hassan, innledet tirsdag sitt statsbesøk til Norge. Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen er vertskap for besøket og ønsket velkommen på Det kongelige slott.

13.02.2024
Les mer

Møtte faktasjekkere hos Faktisk.no

Påvirkning, desinformasjon og et stadig mer fragmentert informasjonslandskap var tema da Hans Majestet Kongen og Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen besøkte medieorganisasjonen Faktisk.no i Pressens hus i Oslo i dag. 

23.01.2024
Les mer

Gratulasjoner til Danmarks nye kongepar

Hans Majestet Kong Harald sender sine varmeste lykkeønskninger til Hans Majestet Kong Frederik X og Hennes Majestet Dronning Mary i anledning tronskiftet i Danmark.

14.01.2024
Les mer

Julegudstjenester

Deres Majesteter Kongen og Dronningen var til stede ved den tradisjonelle gudstjenesten i Holmenkollen kapell i Oslo første juledag. Kronprinsfamilien var til stede i Uvdal kirke julaften.

25.12.2023
Les mer

Ukrainas president i audiens hos Kongen

Ukrainas president, Hans Eksellense Volodomyr Zelenskyj, er på offisielt besøk i Noreg. I ettermiddag heldt Hans Majestet Kongen og Hennar Majestet Dronninga lunsj på Slottet til ære for presidenten.

13.12.2023
Les mer

Høytidelig kirkeparade

Den tradisjonsrike Hans Majestet Kongens Gardes Kirkeparade ble avholdt i Oslo domkirke i nærvær av Deres Majesteter Kongen og Dronningen, og Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen.

12.12.2023
Les mer

Delte ut kongepokalen

Hans Majestet Kong Harald til stede på Ullevaal stadion under herrenes cupfinale i fotball. Finalen ble spilt mellom Bodø/Glimt og Molde.

12.12.2023
Les mer

Nobels fredsprisutdeling for 2023

I dag mottok de 17 år gamle tvillingene Kiana og Ali Rahmani Nobels fredspris på vegne av moren Narges Mohammadi. Kongeparet og Kronprinsparet var til stede under den høytidelige seremonien i Oslo rådhus.

10.12.2023
Les mer

Hjertelig gjensyn ved en brukket stav

Det ble et hjertelig gjensyn mellom Hans Majestet Kongen og skilegenden Oddvar Brå, da Hans Majestet markerte åpningen av den nye utstillingen på Skimuseet i Holmenkollen i Oslo.

04.12.2023
Les mer

Markering av Prinsens myndighetsdag

I dag inviterte Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen til lunsj på Det kongelige slott for å markere Prins Sverre Magnus’ 18-årsdag. Prinsen fyller 18 år søndag 3. desember.

01.12.2023
Les mer

Offisielt program

Statsråd

08.03.2024
H.M. Kongen holder statsråd på Det kongelige slott. H.K.H. Kronprinsen vil også være til stede (11.00).