Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon utfører en rekke offisielle plikter og oppdrag. Nyhetssaker og utdrag av Kronprinsens offisielle program er tilgjengelig herfra.

Møtte ansatte i Norges største domstol
Les mer

Møtte ansatte i Norges største domstol

– Tilliten til rettssystemet vårt er høy, og det skyldes blant annet alle dere som sitter her i dag, sa Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon da han i formiddag åpnet den årlige samlingen til Oslo tingrett.

01.12.2022
Serbias president i audiens
Les mer

Serbias president i audiens

Hans Majestet Kongen tok imot President Aleksandar Vučić i audiens på Slottet. Den serbiske presidenten er på eit to dagar langt offisielt besøk til Noreg med program i Oslo og Trondheim.

28.11.2022
Norsk næringslivssatsing i Silicon Savannah
Les mer

Norsk næringslivssatsing i Silicon Savannah

Det er over 40 norske selskaper til stede i Kenya. I dag møtte Deres Kongelige Høyheter Kronprins Haakon og Kronprinsesse Victoria med norsk, svensk og kenyansk næringsliv som ser store muligheter i grønn teknologi og bærekraftige løsninger.

24.11.2022
Kenyas vern av mangroveskog
Les mer

Kenyas vern av mangroveskog

Mangrovar har stor kapasitet til å lagre karbon, og bevaring av mangroveskog er eit viktig bidrag i klimakampen. Dei Høgvørde Kongelege Kronprins Haakon og Kronprinsesse Victoria besøkte eit unikt mangroveprosjekt heilt sør i Kenya i dag.

23.11.2022
Kronprinsen besøker Kenya
Les mer

Kronprinsen besøker Kenya

Plastforurensing er et stort globalt problem. H.K.H. Kronprins Haakon og H.K.H. Kronprinsesse Victoria av Sverige innledet i dag et tre dager langt besøk til Kenya med å besøke et avfallsanlegg utenfor Nairobi som jobber med å løse lokal plastforurensing.

22.11.2022
Audiens for Angolas president
Les mer

Audiens for Angolas president

Hans Majestet Kongen tok i dag imot Angolas president, Hans Eksellense João Manuel Gonçalves Lourenço, og førstedame Ana Afonso Dias Lourenço i audiens på Slottet. Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen var også til stede.

18.11.2022
Gjestebud for å feire frivilligheten
Les mer

Gjestebud for å feire frivilligheten

Deres Kongelige Høyheter Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit holdt i kveld gjestebud på Skaugum for 62 frivillige fra hele Norge. De var samlet for å feire frivilligheten og hedre innsatsen til de mange frivillige i landet.

16.11.2022
Hyllet frivillige
Les mer

Hyllet frivillige

Sammen med over 200 frivillige var Kronprins Haakon i går til stede under et arrangement i Holmenkollen for å takke for innsatsen før årets skisesong.

10.11.2022
75 år med nødhjelp
Les mer

75 år med nødhjelp

Kirkens Nødhjelp markerte 75 år med fredsarbeid med en festgudstjeneste i Oslo Domkirke i kveld. Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen og Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen var til stede under gudstjenesten. 

09.11.2022
Minte dei falne
Les mer

Minte dei falne

Den Høgvørde Kronprinsen la i dag ned krans ved det nasjonale veteranmonumentet på Akershus festning. Seremonien inngår i markeringa av Forsvarets Minnedag som finn stad første søndag i november.

06.11.2022

Offisielt program

Statsråd

02.12.2022
H.M. Kongen holder statsråd på Det kongelige slott. H.K.H. Kronprinsen vil også være til stede (11.00).

Frivillighetsprisen

05.12.2022
H.K.H. Kronprinsen er til stede ved utdelingen av den nasjonale Frivillighetsprisen 2022 på Sentralen i Oslo (17.30).

Bispemiddag

06.12.2022
DD.MM. Kongen og Dronningen holder middag for landets biskoper på Det kongelige slott. DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessen vil også være til stede (20.00).