Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon utfører en rekke offisielle plikter og oppdrag. Nyhetssaker og utdrag av Kronprinsens offisielle program er tilgjengelig herfra.

Kronprinsen om bord på USS "Gerald R. Ford”

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon gikk fredag formiddag om bord i det amerikanske hangarskipet USS "Gerald R. Ford” som for tiden er på flåtebesøk i Norge. I Oslo ligger fartøyet ankret opp i Bunnefjorden, sør for sentrum.

26.05.2023
Les mer

Hurra for 17. mai!

Nøyaktig klokken 10.30 kom Kongefamilien ut på Slottsbalkongen for å hilse barnetoget i Oslo. Det var riktignok én som manglet: Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra er russ i år og feirer med kullet sitt.

17.05.2023
Les mer

Ukrainas parlamentsformann på Slottet

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsregenten tok i ettermiddag imot Ukrainas parlamentsformann Ruslan Stefantsjuk i audiens på Det kongelige slott. Hennes Majestet Dronningen var også til stede under audiensen.

16.05.2023
Les mer

Kronprins Haakon gikk om bord i «Norge»

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsregenten embarkerte i ettermiddag Kongeskipet Norge og markerte på den måten at årets sesong offisielt i gang for mannskap og offiserer.

15.05.2023
Les mer

Grønt samarbeid

Kronprinsparet følgde Hans Eksellense President Sergio Mattarella og Italias førstedame i Trondheim i dag. Der stod norsk-italiensk samarbeid om utvikling av grøn energi i sentrum.

12.05.2023
Les mer

Statsbesøk frå Italia

Italias president, Hans Eksellense herr Sergio Mattarella, innleidde statsbesøk i Noreg i dag, saman med dotter si fr. Laura Mattarella. Dei vart ønskte velkommen med ein høgtideleg seremoni på Slottsplassen.

11.05.2023
Les mer

Gatelagskamp i Asker

Deres kongelige høyheter Kronprinsparet var til stede da Asker gatelag møtte Stabæk gatelag til lokaloppgjør på Føyka stadion i Asker. De to fotballagene markerer begge ti år med samhold, idrettsglede og engasjement i år.

10.05.2023
Les mer

Frigjøringsdagen

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsregenten gratulerte i ettermiddag kommandørsersjant Ronny Asbjørn Langvassli, som var dekorert med Forsvarets medalje for edel dåd, under markeringen av Frigjøringsdagen og den nasjonale veterandagen på Akershus festning i Oslo.

08.05.2023
Les mer

Kroningen i Storbritannia

Deres Kongelige Høyheter Kronprinsparet var i dag til stede under kroningen av Deres Majesteter Kong Charles III og Dronning Camilla i Westminster Abbey i London.

06.05.2023
Les mer

Syklet til jobben

I 50 år har Sykle til jobben-aksjonen holdt hjulene i gang og bidratt til sunn konkurranse blant kollegaer og venner. Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen ble med på åpningen av årets Sykle til jobben-aksjon og syklet fra Skaugum til Slottet.

03.05.2023
Les mer

Offisielt program

Audiens

30.05.2023
H.M. Kongen mottar NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg i audiens. H.M. Dronningen og H.K.H. Kronprinsen vil også være til stede (10.30).

Inspeksjon av Garden

31.05.2023
H.K.H. Kronprinsen inspiserer Hans Majestet Kongens Garde (Huseby leir, 12.00).

Mottakelse

31.05.2023
DD.MM. Kongen og Dronningen holder mottakelse for NATOs utenriksministere på Det kongelige slott. H.K.H. Kronprinsen vil også være til stede (16.30).