Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

H.K.H. Kronprinsessen utfører en rekke offisielle plikter og oppdrag. Nyhetssaker og utdrag av Kronprinsessens offisielle program er tilgjengelig herfra.

20 år med Speideraksjonen

Rundt et leirbål i Nordmarka fikk Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen høre om hvordan Norges speiderforbund og Flyktninghjelpen samarbeider om Speideraksjonen. 

23.03.2023
Les mer

Skifest og historisk femmil i Holmenkollen

Hans Majestet Kong Harald og Prinsesse Astrid, fru Ferner fikk oppleve norsk seier både på femmil og i kombinert for kvinner og menn. Søndag var det klart for tidenes første femmil for kvinner i verdenscupen.

12.03.2023
Les mer

Ungdom og psykisk helse

Den Høgvørde Kronprinsessa var til stades ved opninga av Mental Helse-konferansen 2023. Tema var ungdom og psykisk helse – korleis skape håp når det er vanskeleg å sjå for seg ei framtid.

10.03.2023
Les mer

Kronprinsparet i London

Kronprinsparets offisielle besøk til Storbritannia markerer det nære og gode forholdet mellom nordmenn og briter. Målet er å styrke samarbeidet innen både energi, grønn industri og kultur.

01.03.2023
Les mer

Støttemarkering for Ukraina-krigens ofre

Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen var til stede under en markering til støtte for ofrene for krigen i Ukraina utenfor Nobels fredssenter i Oslo i kveld.

16.02.2023
Les mer

Begravelse for Kong Konstantin II

Deres Kongelige Høyheter Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit var i dag til stede under begravelsen til Kong Konstantin II, Hellas' tidligere konge.

16.01.2023
Les mer

Julegudstjeneste i Holmenkollen

Deres Majesteter Kongen og Dronningen, Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen, Kronprinsessen og, Prinsesse Ingrid Alexandra var i dag til stede ved den tradisjonelle 1. juledagsgudstjenesten i Holmenkollen kapell i Oslo.

25.12.2022
Les mer

Besøkte barn som tilbringer julen på sykehus

Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen, Kronprinsessen og Prinsesse Ingrid Alexandra besøkte Barne- og ungdomsklinikken på Rikshospitalet julaften formiddag.

24.12.2022
Les mer

Juleverksted på Blå Kors barnas stasjon

Kronprinsparet fikk være med på juleverksted da de besøkte Blå Kors barnas stasjon på Alna i Oslo tre dager før julaften.

22.12.2022
Les mer

Nobels fredspris 2022

I dag mottok menneskerettsforkjemperen Ales Bialiatski fra Belarus, den russiske organisasjonen Memorial og Senteret for sivile rettigheter i Ukraina Nobels fredspris for 2022. Kongeparet og Kronprinsparet var til stede under den høytidelige prisutdelingen i Oslo rådhus.

10.12.2022
Les mer