Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

H.K.H. Kronprinsessen utfører en rekke offisielle plikter og oppdrag. Nyhetssaker og utdrag av Kronprinsessens offisielle program er tilgjengelig herfra.

Kongelige fotografer i Dronning Sonja KunstStall

Kongefamilien er Norges mest fotograferte familie. I går åpnet Hennes Majestet Dronningen en ny utstilling i Dronning Sonja KunstStall som viser øyeblikksbilder fra 1890 til 1990 med De kongelige selv som fotografer.

16.02.2024
Les mer

Statsbesøk fra Tanzania

Den forente republikken Tanzanias president, Hennes Eksellense Samia Suluhu Hassan, innledet tirsdag sitt statsbesøk til Norge. Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen er vertskap for besøket og ønsket velkommen på Det kongelige slott.

13.02.2024
Les mer

Besøkte Kirkens SOS

Kirkens SOS opplever stor pågang av mennesker som kontakter dem på telefon, chat og SOS-meldinger. Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen besøkte tirsdag kveld Kirkens SOS på Skøyen i Oslo.

31.01.2024
Les mer

Kronprinsessen på bokmessen i Kairo

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit åpnet torsdag ettermiddag det norske gjestelandsprogrammet og den norske paviljongen på den internasjonale bokmessen i Kairo.

25.01.2024
Les mer

Møtte humanitære aktører på oppdrag i Gaza

De sivile lidelsene i Gaza er enorme, og særlig barn rammes ekstremt hardt. I dag møtte Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen ansatte i FN og internasjonale frivillige organisasjoner som nylig har vært på humanitære oppdrag i Gaza eller arbeider i Kairo med dette.

25.01.2024
Les mer

Åpnet Vahl skoles nye bibliotek

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit besøkte i dag Vahl skole i Oslo og var til stede under nyåpningen av skolens bibliotek. 

09.01.2024
Les mer

Delte ut pris til årets sosiale entreprenør

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon delte ut pris til sosiale entreprenører og jobbspesialister i JobLoop. Utdelingen fant sted under NHOs årskonferanse. Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit var også til stede.

09.01.2024
Les mer

Julegudstjenester

Deres Majesteter Kongen og Dronningen var til stede ved den tradisjonelle gudstjenesten i Holmenkollen kapell i Oslo første juledag. Kronprinsfamilien var til stede i Uvdal kirke julaften.

25.12.2023
Les mer

Førjulsgudstjeneste for frivillige

Frivillige fra ideelle organisasjoner var invitert til førjulsgudstjeneste i Slottskapellet i ettermiddag. Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon, Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra og Prins Sverre Magnus var til stede. 

20.12.2023
Les mer

Juleverksted på Skaugum

Deres Kongelige Høyheter Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit inviterte barn og voksne tilknyttet Kirkens Bymisjons barneverntiltak til juleverksted på Skaugum.

14.12.2023
Les mer