Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

H.K.H. Kronprinsessen utfører en rekke offisielle plikter og oppdrag. Nyhetssaker og utdrag av Kronprinsessens offisielle program er tilgjengelig herfra.

Gjennom Østerdalen med Litteraturtoget

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen reiste i dag videre med Litteraturtoget på Rørosbanen. Toget stoppet i Alvdal og på Røros, og med seg på turen hadde Kronprinsessen både etablerte og unge forfattere. 

12.06.2024
Les mer

Litteraturtoget på Rørosbanen

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen reiste i dag ut på tur med Litteraturtoget igjen. Den lille bokfestivalen på skinner går i år fra Elverum til Røros.

11.06.2024
Les mer

La ned grunnsteinen til det nye Vikingtidsmuseet

Vikingtidsmuseet på Bygdøy blir verdas største museumsanlegg om vikingtida – med unike gjenstandar og dei tre best bevarte vikingskipa i verda. I dag la Den Høgvørde Kronprinsessa ned grunnsteinen til museet.

04.06.2024
Les mer

1000 år med kristenretten

I år er det 1000 år siden Olav den hellige innførte kristenretten i Norge. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen var til stede under jubileumsfeiringen på Moster, der det hele skjedde i 1024.

02.06.2024
Les mer

Vennskapskamp på Skaugum stadion

Etter en jevn og spennende kamp måtte Team Skaugum til slutt seg slått av Røa Unified Kids under årets vennskapskamp i løkkefotball på Skaugum i går kveld. 

29.05.2024
Les mer

Åpnet Kulturdagene ved Blakstad sykehus

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit åpnet Kulturdagene ved Blakstad sykehus i Asker. Kulturarrangementet har blitt arrangert årlig i over 30 år. 

28.05.2024
Les mer

Gratulerer med dagen!

Kongefamilien kunne hilse barnetoget i Oslo fra Slottsbalkongen i strålende vårsol i dag. Rundt 120 skoler går i toget i år, og jubileumsskolen Hovseter førte an.

17.05.2024
Les mer

Byutvikling og natur i Oslo

Grønn omstilling, bærekraft og byutvikling er tema under statsbesøket fra Danmark, og i dag ble Deres Majesteter Kong Frederik og Dronning Mary bedre kjent med Oslo - både byen og naturen omkring.

15.05.2024
Les mer

Ønsket Danmarks kongepar velkommen

I dag kunne Kongeparet ønske Deres Majesteter Kong Frederik og Dronning Mary velkommen til Norge da de gikk i land på Honnørbrygga i Oslo. Besøket er det danske kongeparets første statsbesøk til Norge.  

14.05.2024
Les mer

Statsbesøk fra Moldova

Moldovas president, Hennes Eksellense fr. Maia Sandu innledet mandag sitt statsbesøk til Norge. Hans Majestet Kongen og Hennes Majestet Dronningen er vertskap for besøket, og presidenten ble ønsket velkommen med en høytidelig seremoni på Slottsplassen. 

06.05.2024
Les mer

Offisielt program