Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

Prinsesse Astrid, fru Ferner utfører offisielle oppgaver for Kongehuset. Nyhetssaker og utdrag av Prinsessens offisielle program er tilgjengelig herfra.

Statsbesøk frå Italia

Italias president, Hans Eksellense herr Sergio Mattarella, innleidde statsbesøk i Noreg i dag, saman med dotter si fr. Laura Mattarella. Dei vart ønskte velkommen med ein høgtideleg seremoni på Slottsplassen.

11.05.2023
Les mer

Minnes kroningen av Dronning Elizabeth

Prinsesse Astrid, fru Ferner minnes med glede kroningen av Dronning Elizabeth. Prinsessen representerte Kongehuset sammen med sine foreldre Kronprins Olav og Kronprinsesse Märtha under seremonien i Westminster Abbey for snart 70 år siden.

06.05.2023
Les mer

Det kongelige hoffs årsrapport for 2022

For Kongefamilien og Det kongelige hoff har markeringen av Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag vært den viktigste begivenheten i 2022.

13.04.2023
Les mer

Verdenscupfinale i skiskyting i Kollen

Hans Majestet Kongen og Prinsesse Astrid, fru Ferner fulgte skiskytterne i Holmenkollen i helgen. Marte Olsbu Røiseland tok en sterk andreplass i sitt aller siste verdenscuprenn, og Johannes Thingnes Bø avsluttet en fantastisk sesong med sin 19. seier.

19.03.2023
Les mer

Skifest og historisk femmil i Holmenkollen

Hans Majestet Kong Harald og Prinsesse Astrid, fru Ferner fikk oppleve norsk seier både på femmil og i kombinert for kvinner og menn. Søndag var det klart for tidenes første femmil for kvinner i verdenscupen.

12.03.2023
Les mer

På juleforestilling

Prinsesse Astrid, fru Ferner var lørdag kveld til stede under Dissimilis’ juleforestilling i Bærum kulturhus i Sandvika. 40 år har gått siden Kai Zahl grunnla Dissimilis.

11.12.2022
Les mer

Hilste til Prinsesse Astrid internasjonale musikkpris

 Musikkprisen som bærer mitt navn har vært viktig for meg gjennom hele mitt voksne liv, sa Prinsesse Astrid, fru Ferner i en videohilsen i anledning utdelingen av Prinsesse Astrid internasjonale musikkpris 2022 i Trondheim.

18.08.2022
Les mer

Prinsessen: – Sammen skaper vi det Norge vi er så glad i

Rundt 200 gjester er samlet på Slottet i kveld for å feire Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag. Prinsessen brukte sin tale til å snakke om det fine med å vokse opp i Norge og at alle har en plass i dette samfunnet.

17.06.2022
Les mer

Bærer tippoldemors diadem

Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra bærer et diadem som har gått i arv fra Prinsesse Ingeborg av Sverige, under gallamiddagen i anledning Prinsessens 18-årsdag. Prinsesse Ingeborg er Hans Majestet Kongens mormor og dermed Prinsesse Ingrid Alexandras tippoldemor.

17.06.2022
Les mer

Feiret Prinsessens myndighetsdag

I kveld inviterte regjeringen til festmiddag med kulturelle innslag på Deichman Bjørvika. – Tusen takk for denne fantastiske feiringen, sa Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra som delte opplevelsen med unge fra hele landet.

16.06.2022
Les mer

Offisielt program

Dissimilisfestivalen 2023

02.06.2023
H.K.H. Kronprinsessen og Prinsesse Astrid, fru Ferner er til stede ved åpningen av Dissimilisfestivalen på Rådhusplassen i Oslo (17.00).