Hopp til hovedinnhold

Skoleskipet Gann til Oslo – H.K.H. Kronprinsen går ombord

I forbindelse med at Skoleskipet Gann besøker Oslo 28. november vil H.K.H. Kronprinsen besøke skipet klokken 13.00. Kronprinsen vil få omvisning og møte elever om bord.

Det vil være mulig for pressen å være til stede, og fotografere på utvalgte steder på skipet. Flere yrkesfag er representert om bord.

Skoleskipet vil ligge ved Festningskaia, ved Oslo Havns lokaler.

Fra arrangørens pressemelding:

Skoleskipet Gann er en offentlig godkjent videregående friskole med utvidet kristen formålsparagraf. Skoleskipet Gann består av selve skipet, MS Gann, og et skoleanlegg på land. Skolen utdanner årlig 60 elever innen VG1 Teknikk og Industriell Produksjon og 60 elever innen VG2 maritime fag. Alle elever bor om bord i skipet, spiser alle måltider om bord og er med på seilinger i inn- og utland.

Vi ønsker å være den fremste faglige utdanningen nasjonalt for unge som velger en framtid innen maritim virksomhet. M/S Gann er skolens viktigste pedagogiske virkemiddel. Vårt mål er å gi elevene trygge rammer i et aktivt og kreativt læringsmiljø. Et spennende skoleår!

Våre verdier: - Trygghet - Tilhørighet - Mestring - Anerkjennelse

Vi tilbyr følgende linjer:

VG 1: Teknikk og Industriell Produksjon

VG 1: Elektrofag (Nytt fra høsten 2018)

VG 2: Maritime Fag

Skoleskipet Gann arrangerer også kompetansegivende og lovpålagte kurs for den maritime næring.

Sommerstid seiler MS Gann Cruise i Norge og Nord-Europa. Turene våre er svært populære, ikke bare det berømte Nordkappcruiset vi har hatt i mange år, men også cruisene til spennende destinasjoner på begge sider av Nordsjøen.


Kontaktinfo:

Kontaktperson på Skoleskipet Gann:

Åsmund Johansen asmund.johansen@gann.no Mob: 474 46 273

Kontaktperson ved Det Kongelige Hoff:

Liv Anette Luane epost: llk@slottet.no

 

 

21.11.2017

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Relaterte lenker