Hopp til hovedinnhold

Kronprinsparet besøker korøvelse på Lørenskog sykehjem

Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen besøker Lørenskog sykehjem onsdag 13. desember 2017 kl. 11.00 til 12.00. Akkrediteringsfrist: 12. desember kl. 12.00.

Pressemelding fra Lørenskog kommune:

Lørenskog sykehjem har vært i drift siden 1989. Sykehjemmet består av syv avdelinger med til sammen 156 plasser i enerom. Sykehjemmet ligger sentralt Lørenskog kommune. Sykehjemmet har fine opparbeidede uteområder og en sansehage tilpasset brukere med funksjonsnedsettelser.

Sykehjemmet har lege til stede alle hverdager på dagtid, fotterapeut, frisør og en funksjon til å ivareta blodprøvetaking og laboratorietjenester. Det er også tilknyttet aktivitører og musikkterapeuter til virksomheten, som er med på å skape liv og glede i hverdagen til både brukere, pårørende og ansatte.

Onsdag 13. desember 2017 mottar Lørenskog sykehjem besøk fra Kronprinsparet som skal overvære korøvelse med Kor Arti’ sykehjemmets eget kor. Koret består hovedsakelig av sykehjemspasienter, men også dagbrukere, frivillige fra Lørenskog seniorkor, pårørende og sykehjemmets kulturleder.

Kronprinsparet vil også få besøk av 35 barn fra Løkenåsen barnehage som skal gå Luciatog og dele ut lussekatter til sykehjemmets beboere.

Tentativt presseprogram:

Kl. 11.00. Kronprinsparet ankommer Lørenskog sykehjem, Gamleveien 104, 1475 Finstadjordet, og ønskes velkommen av:
Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland
Ordfører Ragnhild Bergheim
Visepolitimester Arne Jørgen Olafsen

Vertskap:
Institusjonssjef Arnfinn Gisleberg
Kordirigent Liv Leirevaag Mongstad
35 barn fra Løkenåsen barnehage

Kl. 11.03 til 11.57. Oasen, dagsenteret og kantinen, Lørenskog sykehjem. Korøvelse i miniatyr inkludert oppvarming under ledelse av musikkterapeutene Liv Leirevaag Mongstad og Hanne Cecilie Webb Aamodt.

Kl. 11.35 til 11.45. Luciatog med barn fra Løkenåsen barnehage.

Kl. 1145-1159 Til minglerunde: Vertskapet plukker ut fem-syv av kordeltakere til å få en kort samtale med Kronprinsparet om de går en runde.

Kl. 12.00. Vertskapet følger Kronprinsparet til bilen og takker for besøket.

Akkreditering

Akkreditering av journalister/fotografer gjøres ved å sende navn/navneliste til:
Kommunikasjonssjef Gard Haglund, Lørenskog kommune
Epost: ghu@lorenskog.kommune.no
Tlf.: 95215871

Frist: 12. desember kl. 12.00.

 

08.12.2017

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook