Hopp til hovedinnhold

Prinsesse Märtha Louise besøker Sarpsborg 7. mars 2018. Akkreditering.

Prinsesse Märtha Louise besøker avdeling Regnbuen på Kurland skole i Sarpsborg onsdag 7. mars 2018 i forbindelse med skolens 20-årsjubileum. Akkrediteringsfrist tirsdag 6. mars klokken 12.00. 

Prinsessen vil ankomme Kurland skole i Sarpsborg onsdag 7. mars 2018 klokken 12.00, og besøket i Sarpsborg avsluttes innen klokken 15.00. Under oppholdet i Sarpsborg vil Prinsessen møte elever og ansatte på avdeling Regnbuen ved Kurland skole, og delta i feiring av 20-årsjubileet til avdeling Regnbuen.

Kurland skole er en forsterket skole med egen avdeling som kalles Regnbuen. Avdeling Regnbuen er spesielt tilrettelagt for elever med store og sammensatte funksjonshemninger. Skolen har i alt 22 klasser fra 1. til 7. trinn. Elever på avdeling Regnbuen har klassetilhørighet, og er integrert i sitt klassetrinn så langt det er formålstjenlig.

Prinsesse Märtha Louise utfører offisielle oppdrag for Kongehuset innenfor områder som angår mennesker med nedsatt funksjonsevne. Prinsessen er beskytter for åtte organisasjoner, og hun deltar aktivt i Prinsesse Märtha Louises fond som gir støtte til aktiviteter for funksjonshemmede barn og unge

Kontaktinformasjon 

Detaljert program og informasjon om utlevering av akkrediteringskort, vil bli sendt til akkreditert presse på oppgitt e-postadresse etter fristens utløp.

Presse som ønsker å dekke besøket må være akkreditert, innen tirsdag 6. mars kl. 1200. Akkreditering skjer ved registrering digitalt - se skjema via peker i lenkelisten.

Kontaktperson for pressen:

Lars Hovland
seniorrådgiver kommunikasjon
Fylkesmannen i Østfold
Tlf: 69 24 71 36 / Mobil: 901 57 901
E-post: lars.hovland@fylkesmannen.no

 

 

05.02.2018

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook