Hopp til hovedinnhold

Dronning Sonja deltar ved markering hos politiet i Tønsberg

Hennes Majestet Dronningen er til stede på Politihuset i Tønsberg ved markeringen av at samtlige av politiets nye operasjonssentraler er tatt i bruk. Markeringen finner sted onsdag 9. mai 2018. Akkrediteringsfrist 2. mai.

Hovedsetet for Sør-Øst politidistrikt er lagt til Tønsberg, og i løpet av våren har politiet flyttet inn i et nytt bygg. Bygget rommer også politiets nye operasjonssentral, brannvesenets operasjonssentral og Statsadvokatembetet for Vestfold, Telemark og Buskerud.

Operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt er den siste i rekken av nye operasjonssentraler i Norge. Operasjonssentralen leder og koordinerer politiets operative virksomhet, og er bemannet døgnet rundt av ansatte med høy kompetanse. Dette er den siste av 12 nye operasjonssentraler som tas i bruk som en konsekvens av nærpolitireformen, og det er en viktig milepæl for politiet.

Akkreditering

Presse som ønsker å dekke besøket bes om å sende en epost med navn og kontaktinformasjon (e-postadresse og mobilnummer) til journalist/fotograf til kommunikasjon.sorost@politiet.no.  

Akkrediteringsfrist onsdag 2. mai klokken 15.00.

Arrangementet begynner klokken 11.00. Oppmøte for pressen er senest kl. 10.30.
Adresse: Tollbodgaten 9, Tønsberg.

Fylkesmannen i Vestfold vil utarbeide presseprogram for akkreditert presse som skal dekke Dronningens besøk til Politiet i Tønsberg.

Kontaktpersoner

Fylkesmannen i Vestfold: Kommunikasjonssjef Reidun Mangrud
e-post: fmverma@fylkesmannen.no

Sør-Øst politidistrikt: Torgny Alstad, senior kommunikasjonsrådgiver.
Mobil: 92 24 24 44
E-post: torgny.alstad@politiet.no 

 

 

20.04.2018

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook