Hopp til hovedinnhold

SIKT fem år

Fredag 8. juni 2018 er mer enn 500 tidligere deltakere invitert til SIKTs femårsmarkering på Det kongelige slott.

Det er lagt opp til en innholdsrik ettermiddag med foredragsholdere fra inn- og utland.

Etter en innledning fra H.K.H. Kronprins Haakon vil Berkeley-professor Morten Hansen holde et foredrag om ledelse. Deretter entrer SIKT-deltaker og politi Navjot Sandhu og årets kvinnelige entreprenør, Grete Sønsteby, scenen. Programmet avsluttes med professor Johan Rockstrøm fra Stockholm Resilience Centre. Han er internasjonalt anerkjent for sin forskning på bærekraft, i skjæringspunktet mellom menneskelig utvikling og klodens ressurser.

SIKT-konferansen

SIKT er et unikt møtested hvor energien og optimismen som finnes i unge ledere og talent i alderen 20 og 40 år får verdi. Målsettingen er å være en relevant og morsom arena for nytenking og fordomsfri diskusjon på tvers av ulike sektorer.

Hvert år bidrar om lag 200 engasjerte unge mennesker fra hele landet – fra næringslivet, offentlig sektor, organisasjonsliv, kultur, idrett, media og akademia – til ulike perspektiv, gode diskusjoner og spennende ideer på felles problemstillinger.

Det årlige arrangementet går over en og en halv tettpakket dag på høsten. Det handler om faglig påfyll, om å utløse engasjement og å bli kjent med og lære av hverandre.

SIKT gikk av stabelen for første gang i 2013 og har siden vært avholdt årlig – hvert år på et nytt sted og med et hovedtema:

  • 2013: Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Trondheim (Framtidens Norge)
  • 2014: Universitetet i Tromsø (Innovasjon og nyskaping)
  • 2015: Universitetet i Bergen (Ledelse)
  • 2016: Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Ålesund (Drivkraft)
  • 2017: Universitetet i Agder, Kristiansand (Samspill)

Akkreditering

Pressen er invitert til å dekke de faglige delene av arrangementet. På invitasjonslisten er både tidligere foredragsholdere og deltakere på SIKT.

Media som ønsker å akkreditere seg til arrangementet må gjøre dette til Sven Gjeruldsen innen tirsdag 5. juni klokken 14.00.

 

01.06.2018

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook