Hopp til hovedinnhold

Kronprinsen til FutureBuilts2018 i Asker

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon er til stede på FutureBuilts konferanse om klimavennlig arkitektur og byutvikling i Asker kulturhus 7. juni klokken 09.00.

Pressemelding fra arrangør

Klimaengasjert Kronprins deltar på FutureBuilts konferanse

H.K.H. Kronprins Haakon vil være til stede på FutureBuilts konferanse FutureBuilt2018 – vi som driver endring i Asker kulturhus 7. juni fra klokken 09.00 til 10.50.

Kronprinsen har et bredt nasjonalt og internasjonalt engasjement, og et av fokusområdene er klima og grønn innovasjon. Det er derfor svært gledelig at Kronprinsen er til stede på en av Norges viktigste arenaer for klimavennlig arkitektur og byutvikling.

Hvordan kan klimautfordringer gi nye muligheter?

Menneskeskapte klimaendringer er en av de største utfordringene vi står overfor, og våre utslipp av klimagasser må reduseres dramatisk. Dette får store konsekvenser for byutvikling og arkitektur. FutureBuilt2018 tar opp temaer som levende byer, grønn mobilitet, sirkulær ressursbruk og klimaledelse. Til årets konferanse kommer foredragsholdere som med tydelige visjoner og stor lidenskap driver frem endring i byene våre – mot en mer bærekraftig fremtid.

Disse vil Kronprinsen få høre på konferansen:

Lene Conradi, ordfører i Asker kommune
Ola Elvestuen, klima- og miljøminister
Dimitri Zenghelis, superøkonom fra London School of Economics og rådgiver for Londons ordfører. Zenghelis kommer til Oslo for å fortelle oss hvordan byene kan ta ledelsen i klimakampen.
Jennifer Keesmaat, inntil nylig Torontos prisvinnende byplansjef med et bredt engasjement for bærekraftig byutvikling og et hjerte som brenner for at byene må vokse – innover.

Se hele til programmet til konferansen her.

Konferanse i hjemkommunen

FutureBuilt er veldig glade for at Kronprinsen kommer til FutureBuilt2018. Det har vært stor interesse for årets konferanse, som er helt fulltegnet og med folk på venteliste. Ekstra morsomt er det selvfølgelig at konferansen arrangeres i Kronprinsens hjemkommune Asker, som er én av 10 partnere i FutureBuilt.

Fakta om FutureBuilt

  • Nasjonalt og internasjonalt utstillingsvindu for klimavennlig arkitektur og byutvikling
  • Har mål om å realisere 50 forbildeprosjekter, både enkeltbygg og områder, med minimum 50 prosent reduserte klimagassutslipp
  • Stimulerer til nyskapning og endret praksis
  • Partnere er Oslo, Bærum, Asker og Drammen kommuner, Husbanken, Enova, Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Direktoratet for byggkvalitet, Grønn byggallianse, Norske arkitekters landsforbund

Kontaktperson

FutureBuilt: Kommunikasjonsleder Pia Bodahl
E-post: pia@futurebuilt.no
Tlf.: 988 52 540

 

06.06.2018

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook