Hopp til hovedinnhold

Kronprinsessen inviterer til forfattersamtale

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsessen inviterer til samtale mellom forfatterne Kjersti Annesdatter Skomsvold og Geir Gulliksen i Dronning Sonja KunstStall tirsdag 28. august 2018 klokken 18.00. Arrangementet inngår som del av litteraturfestivalen LitteraturOslo.

LitteraturOslo er en ny litteraturfestival som samler flere av byens kulturinstitusjoner til et bredt samarbeid.

Kjersti Annesdatter Skomsvold (f. 1979) debuterte i 2009 med romanen Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg, som ble tildelt Tarjei Vesaas’ Debutantpris. Våren 2014 ble boken dramatisert på Nationaltheatret av Skomsvold og Anne Marit Jacobsen, regissert av Margreth Olin. Hun har gitt ut flere romaner og også en diktsamling.

​Geir Gulliksen (f. 1963) er forfatter og forlagsredaktør. Han debuterte i 1986 og har skrevet dikt, essays, skuespill, romaner og barnebøker. Barneboken Iben og forvandlingen (2012), illustrert av Anna Fiske, ble nominert til Brageprisen. I 2014 mottok Geir Gulliksen Aschehougprisen for sitt samlede forfatterskap. Høsten 2015 kom romanen Historie om et ekteskap, og for den er Gulliksen nominert til Nordisk Råds Litteraturpris.

Arrangementet i Dronning Sonja KunstStall er åpent og gratis, men på grunn av begrenset kapasitet må publikum reservere billett (gjelder ikke pressen).

Akkreditering

Presse som ønsker å dekke arrangementet i Dronning Sonja KunstStall må be om akkreditering elektronisk innen tirsdag 28. august 2018 klokken 15.00.

Be om akkreditering her

Kontaktperson

For mer informasjon om arrangementet og om LitteraturOslo, kontakt Frode Saugestad – telefon 901 47 340.

 

24.08.2018

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook
Relaterte lenker