Hopp til hovedinnhold

Kronprinsessen åpner Mortensrud Festival

Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit og ordfører Marianne Borgen kommer til Mortensrud Festival 8. september. Akkreditering innen fredag 7. september 2018 klokken 15.00.     

Kronprinsesse Mette-Marit foretar den offisielle åpningen av Mortensrud Festival lørdag 8. september 2018 – klokken 13.00.

Pressemelding fra arrangør

Kronprinsessen kommer til Mortensrud og blir tatt imot av Oslos ordfører Marianne Borgen. Mortensrud Festival arrangeres i år for fjerde gang som følge av et lokalt initiativ for å skape fellesskap og samhold i lokalmiljøet i bydel Søndre Nordstrand.

­­­­– Vi synes det er fantastisk gledelig at Kronprinsessen vil åpne festivalen og møte barn og unge på Mortensrud, sier festivalsjef Melita Ringvold. – Kronprinsessen har gjennom flere år engasjert seg i kulturarbeid, inkludering og unges muligheter. Hennes nærvær på Mortensrud Festival er en anerkjennelse av området, av festivalen og det viktige arbeidet som frivillige gjør for barn og unge her i Oslos "yngste bydel", der 1/3 av befolkningen er under 20 år.

På festivalprogrammet står både etablerte artister og nye stjerneskudd: Nora Toure, Cherie Mwangi, Nawaz, Asian Girls, Eddy x Zino, Pappasaft og mange flere. Det blir teateroppsetning med Asfalt Puls, fotballturnering, lynsjakk, klovnebesøk og lokale organisasjoner med som sørger for masse aktivitet og kontakt mellom beboerne.

Akkreditering

Presse som ønsker å dekke Kronprinsessens besøk må søke om akkreditering elektronisk til informasjonsansvarlig for Mortensrud Festival, Kjersti Herland Johnsen på epost kjerstihj@gmail.com mobiltelefon 97168454 innen fredag 7. september 2018 klokken 15.00.            

Fakta om Mortensrud Festival:

  • Festival for fellesskap og samhold på Mortensrud
  • Arrangeres for fjerde gang lørdag 8. september 2018 fra kl. 13.00 til 18.00
  • Arrangementet er gratis og rusfritt
  • Foregår på fotballbanen ved Senter Syd på Mortensrud i bydel Søndre Nordstrand
  • Følg festivalen på Facebook og se programmet der
06.09.2018

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook
Relaterte lenker