Hopp til hovedinnhold

Åpner Energetics 2018

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon åpner den flerkulturelle konferansen Energetics 2018 på Fornebu den 15. oktober klokken 10.00.

Pressemelding fra arrangør:

Kronprins Haakon åpner konferansen Energetics - flerkulturelle ressurser, innovasjon og verdiskaping. Konferansen skal inspirere innovasjonsmiljøer til å se potensialet i innvandrere som gründere og verdiskapere. Næringslivstopper, fageksperter og en rekke suksessfulle gründere med innvandrerbakgrunn er blant talerne på konferansen. 

Flerkulturelt entreprenørskap er blitt stadig viktigere og konferansen er etablert som en sentral møteplass for drøftelser og utvikling av spennende nye bedrifter startet av innvandrere.

Blant de øvrige innlederne på Energetics 2018 er konsernsjef Jens Ulltveit-Moe, UMOE gruppen, direktør Knut Olav Åmås, Stiftelsen Fritt Ord, Kristin Holm Jensen (H) statssekretær i Kunnskapsdepartementet, samt forfatter og gründer Anita Anjali Suri Kåss.

Tid: Mandag 15. oktober kl. 10:00
Sted: Quality Hotel Expo på Fornebu

Pressekontakter

  • Norsk senter for flerkulturell verdiskaping, daglig leder Zahra Moini, tlf. 977 93 193
  • Norsk senter for flerkulturell verdiskaping, styreleder, Dankert Freilem, tlf. 932 37 000

Norsk senter for flerkulturell verdiskaping 

Norsk senter for flerkulturell verdiskaping (NSFV) er det nasjonale kompetansesenteret innen entreprenørskap blant innvandrere. Målet er å bidra til best mulig utnyttelse av menneskelige ressurser, økt etablerervirksomhet og verdiskaping blant innvandrere. Tiltaket er et ledd i regjeringens mål om å styrke og utvikle det ordinære tilbudet om etablereropplæring i kommuner og fylkeskommuner slik at det bedre kan legges til rette for etablerervirksomhet for innvandrere og dermed skape økt sysselsetting og vekst.

 

 

12.10.2018

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook