Hopp til hovedinnhold

Sesongarbeid i Slottsgartneriet

Det kongelige hoff søker sesongmedarbeidere i Slottsgartneriet. Søknadsfrist: 31. januar.

Slottsgartneriet er en seksjon ved Det kongelige hoff med 15 faste medarbeidere. Slottsgartneriet har ansvar for skjøtsel, vedlikehold og utvikling av Kongehusets ulike parkanlegg i Oslo-området. I sommerhalvåret trenger vi ekstra bemanning og vi søker nå sesongarbeidere som kan jobbe innenfor perioden fra og med 1. april til og med 30. september 2019.

Arbeidsoppgaver

  • Stell av plantefelt – utplanting av sommerblomster og stauder, luking, kantstikking, setting av løk
  • Gressklipping
  • Vedlikehold av grusganger
  • Gjødsling og vanning
  • Andre forefallende oppgaver innen grønn skjøtsel
  • Renhold

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som liker å jobbe utendørs og som har interesse for park og hage. Du må like å jobbe i team, men du må også kunne arbeide selvstendig.

Gartnerutdannelse eller annen grøntanleggsfaglig utdannelse vurderes positivt. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Stillingen innebærer mye fysisk arbeid.

Vi tilbyr

Hyggelig arbeidsmiljø. Lønn etter utdanning og erfaring. Det kongelige hoff har pensjonsordning i Statens Pensjonskasse og de trekkes pensjonsinnskudd med 2 % av bruttolønn.

Søknad med CV og kopi av relevante attester og vitnemål sendes innen 31. januar 2019.

Alle søknader må sendes via finn.no.

Spørsmål om stillingen kan sendes på e-post til slottsgartner Ane S. Guldahl - ane.senstad.guldahl[at]slottet.no.

Om arbeidsgiveren

Det kongelige hoff er DD.MM. Kongen og Dronningens og DD.KK.HH. Kronprinsen og Kronprinsessens organisasjon i utøvelsen av deres virke. Det kongelige hoffs hovedmål er å bistå Kongefamilien med å gjennomføre sine gjøremål, sørge for en rasjonell drift av virksomheten og forvaltning av de offentlige og private kongelige eiendommer, eiendeler og fond.

Det kongelige hoff ledes av hoffsjefen og er delt inn i fire avdelinger og to staber med til sammen 150 ansatte.

Det kongelige hoff er en IA-bedrift (inkluderende arbeidsliv). Medarbeidere ved Det kongelige hoff må ha tilfredsstillende vandel. Det kongelige hoff ønsker mangfold i organisasjonen. Kandidater med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

 

10.01.2019

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook