Hopp til hovedinnhold

Prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon: Informasjon til pressen

Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandra konfirmeres i Slottskapellet på Det kongelige slott lørdag 31. august 2019 klokken 12.00. Praktisk informasjon til akkreditert presse.

Prinsessen har fulgt konfirmasjonsundervisningen i Asker menighet under ledelse av prost Tor Øystein Vaaland og sogneprest Karoline Astrup. Konfirmasjonsgudstjenesten i Slottskapellet forrettes av Oslo biskop Kari Veiteberg og preses i Bispemøtet, biskop Helga Haugland Byfuglien.

Etter konfirmasjonsgudstjenesten er Deres Majesteter Kongen og Dronningen vertskap for en lunsj i Slottets Store spisesal til ære for konfirmanten.

Gudstjenesten og den etterfølgende lunsjen dekkes av en pool bestående av NRK-TV og NTB-scanpix. Gudstjenesten sendes direkte på NRK1 og TV2.

Akkreditert presse

Det etableres et eget presseområde for akkreditert presse foran Slottets hovedport. Presseområdet er åpent fra klokken 09.00 lørdag 31. august 2019.

Konfirmasjonsgjestene – med unntak av kongelige gjester – ankommer og forlater Slottet via Hovedport. Det er ikke tillatt med bruk av stige eller gardintrapp i presseområdet.

Media – journalister og fotografer – som har søkt om akkreditering får utlevert sine akkrediteringskort i Slottets resepsjon i nordre vakt, fredag 30. august 2019 – fra klokken 12.00. Akkrediteringskortene utleveres mot fremvisning av gyldig nasjonalt/internasjonalt pressekort.

Et utdrag av gjestelisten vil bli publisert her på kongehuset.no fredag 30. august 2019 klokken 09.00.

Pressekontakter

  • Kommunikasjonssjef Guri Varpe – varpe@slottet.no
  • Assisterende kommunikasjonssjef Sven Gj. Gjeruldsen – sgg@slottet.no
  • Det kongelige hoffs pressetelefon: +47 414 69 999

 

28.08.2019

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook