Hopp til hovedinnhold

Dekor ved H.K.H. Prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Det er valgt et gjennomgående tema for dekoren innendørs og ute foran Det kongelige slott ved Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon. Dette kan man se både i fargetema og plantevalg.

Hovedport

Ute foran Slottet og i Hovedport er det dekorert med viftelønn, syrinhortensia "Lime light" og oppstammet syrinhortensia "Grandiflora".

I Hovedport består dekoren av pelargonium "Dronning Ingrid", bladlilje ‘Devon Green’, pletter i luften, høstbergknapp og husfred.

Slottskapellet

Slottskapellet er dekorert med årstidens blomster og blader. Det er hortensia og snøbær, samt bringebærblader fra Skaugum. Det er også brukt husfred og adiantumbregner.

Mellom søylene er det laget gardiner av snøbær.

Store spisesal

I Store spisesal der den etterfølgende lunsjen finner sted, er dekorert med buketter i sesongens farger, som zinnia, georginer, løvemunn og hundekjeks, samt rosa grenroser. Det er også pyntet med bringebærgrener fra Skaugum. I de høye vasene på bordet er det buketter med hortensia.

Sølvet som er benyttet tilhører i stor grad Skaugum, supplert med sølv fra Slottet.


Slottsgartneriets egne ansatte står for design og oppsett. All dekor er produsert av Det kongelige hoffs egne dekoratører.

 

31.08.2019

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook