Hopp til hovedinnhold

SIKT 2019 til Innlandet

For syvende år på rad inviterer H.K.H. Kronprins Haakon unge ledere og talent til SIKT-konferansen. Årets konferanse avholdes i Innlandet, 28. og 29. oktober. Akkreditering.

Tema for årets konferanse er verdiskaping – både i form av økonomiske verdier, men også i betydningen av verdiene man står for. I løpet av dagene deltakerne er sammen skal de ta for seg hva verdiskaping betyr for dem som individer, som medlemmer av bedrifter og organisasjoner, og for samfunnet som de er en del av.

SIKT-konferansen samler rundt 200 deltakere fra hele landet, og representerer næringsliv, gründere, offentlig sektor, organisasjonsliv, kultur, idrett, media og akademia. Målet med konferansen er at deltakerne skal kunne lære av hverandre og diskutere felles utfordringer og muligheter i fremtidens Norge.

Konferansen starter mandag ettermiddag med en workshop og middag i en industrihall. Mandag  Tirsdag er det offisiell åpning på Høgskolen Innlandet med Kronprinsen, ordfører i Lillehammer Ingunn Trosholmen og rektor Kathrine Skretting. Det vil være både internasjonale og norske forelesere, og seks av innleggene vil være fra deltakere på konferansen. Konferansier er Else Kåss Furuseth.

Før konferansen vil Kronprinsen også møte unge gründere og næringsliv fra regionen, i regi av Agenda Innlandet, bestående av den kommende Fylkeskommunen Innlandet, LO, NHO og Sparebank 1 Østlandet.

Akkreditering

All presse som ønsker å dekke arrangementet må søke om akkreditering innen fredag 25. oktober 2019 klokken 16.00.

Skjema for akkreditering

Programmet for hele konferansen er lagt ut på sikt.org, sammen med informasjon om forelesere og fullstendig deltakerliste.

For mer informasjon om SIKT-konferansen sine samarbeidspartnere, se vedlegg. 

17.10.2019

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook