Hopp til hovedinnhold

H.K.H. Kronprinsen besøker Startup Campus i Oslo

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon og forretningsmannen Olav Thon er til stede når Startup Campus holder sin offisielle åpning i Oslo torsdag 31. oktober 2019.

Pressemelding fra arrangør 

Startup Norway åpner Norges første startup campus. I den anledning inviterer Startup Norway utvalgte personer fra økosystemet til å møtes i de nye lokalene for å ta del i lanseringen. På invitasjonslisten står Startup Campus-medlemmer, founding partners, partnere, og sentrale folk fra økosystemet.

Presse som ønsker å dekke arrangementet må melde sin interesse til Knut Wien (knut@angelchallenge.com).

De nye lokalene til Startup Campus ligger sentralt plassert i Oslo, få minutters gange fra Oslo Sentralstasjon. Å ha det 2300 kvm store Startup Campus i bykjernen er en del av konseptet bak læringsarenaen og møteplassen man ønsker å bidra til. Startup Campus skal fylle mange funksjoner for startups, investorer, og økosystemet for innovasjon, men blant de viktigste er det å skape en tilgjengelig vei inn i startupmiljøene.

Knut Wien er visjonær og gründer av Startup Norway’s Startup Campus.

“Helt siden vi startet Startup Norway i 2012 har vi jobbet for å skape et sterkere startup økosystem i Norge, og for å støtte flere entreprenører til å lykkes. Startup Campus er vårt nyeste bidrag til å styrke startup økosystemet, ved å skape en åpen arena for alle som ønsker å lære om entreprenørskap og forretningsutvikling.

Vi tror entreprenørskap bygger på grunnleggende ferdigheter som alle kan lære. Startup Campus er et sted for å dele og tilegne seg kompetanse om entreprenørskap. Her skal det være et faglig tilbud til alle, hvor man kan jobbe sammen og lære om entreprenørskap.”

Kongelig besøk 

Dørene åpner 15.00 og den offisielle åpningen begynner klokken 15:30. H.K.H. Kronprins Haakon vil få en omvisning på huset og er til stede under første del av åpningen. Olav Thon er eier av bygget Startup Campus har etablert seg i, og vil altså være her i kraft av sin rolle.

Blant founding partners på gjestelisten finner man blant annet Kahoot gründer Johan Brand, Inzpire.me-gründer Marie Mostad, Unacast-gründer Kjartan Slette, Escalon Services-gründer Sarah Lerche, og Mammut-gründer Eilert Hanoa. Totalt har Startup Campus 36 founding partners som vil annonseres på åpningen. Mer om dette her: https://www.startupcampus.no/about

Maja Adriaensen er en av gründerne bak Startup Norway og har fått med seg en rekke erfarne gründere og investorer til å stille seg bak satsingen.

“Vi ønsker å skape et miljø for deling av kompetanse rundt entreprenørskap. Derfor har vi fått med oss en gruppe med svært erfarne gründere og investorer til å stille seg bak satsningen og bidra åpent med deres kompetanse tilbake til nye gründere. Vi har vært veldig selektive i utvalget og har med oss et topp utvalg av erfarne gründere fra ulike faser av gründerreisen”

Startup Campus ligger i 7. etasje i Christian Krohgs gate 1. Adkomst skjer via inngangen til REMA 1000, som ligger på bakkeplan. Startup Campus sin dør er merket med selskapets logo og lett gjenkjennelige geometriske (og fargerike) figurer. Det vil bli gjort en kontroll av billetter i forbindelse med besøket.

29.10.2019

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook